2777
2789
عنوان

خاطره های دردناکی ک الان خنده دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 161 پست
نمیدونم.اونقدر طبیعی به حرفم ادامه دادم .فک کرد خودش بوده😂😂😂

ایول کارت درسته

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم یه شرکت دارویی برای مصاحبه(فوق لیسانس شیمی دارم 😐)تو این کارخونه ها به خاطر این که آلودگی به محیط وارد نکنی قبل از ورود به ساختمون باید کفشتو عوض کنی.نگهبان به من گفت کفشتو دربیار از کمد مخصوص مهمان یه کفش بردار بپوش(به خدا نگفت دمپایی😕) خودشم رفت یه لحظه با یکی صحبت کنه همون محدوده.منم در کمدو باز کردم یه جفت کتونی آبی سایز 45 بود فکر کنم پوشیدم نگهبانو صدا کردم گفتم بریم😐با تعجب نگام کرد گفت کفشتو عوض کردی؟گفتم آره.گفت این کتونیا رو پوشیدی؟گفتم بله

گفت خانوم اینا مال یه مهمون دیگه س😐 بعد خودش از کمد کناری یه جفت دمپایی دراورد داد بهم بپوشم.از خجالت داغون شدم😕از همه وحشتناک تر اینه که کتونیا مردونه بود😕

بچه بودم  لباس نومو پوشیدم نشون دوستم بدم؛ مامانم اومد تو اتاق دید ، بعد با کفش کتکم زد جلو دو ...

واااای عزیزم کلی خندیدم

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

من دیشب تو یه تاپیک دیگه ام گفتم یه خاطره ای که کلا فراموشش کرده بودم دیشب یهو یادم اومد تو بارداریم عادت داشتم لباسمو میدادم بالا شکمم رو میخاروندم 😂😂😂بعد یه بار همینطوری تو حال خودم در حال خواروندن شکمم بودم که یهو زنداداشم که بالا سرم واستاده بود یهو کوبوند تو سرم بهم اشاره کرد داداشم جلو روم نشسته 😂😂😂😂😂 اون لحظه انقد خجالت کشیدم که نگووو شوهرم که پاشد رفت از اتاق 😂😂😂😂😂😂😂😂اون موقع خیلی خجالت کشیدم ولی الان میخندم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
رفتم یه شرکت دارویی برای مصاحبه(فوق لیسانس شیمی دارم 😐)تو این کارخونه ها به خاطر این که آلودگی به م ...

وای چ وحشتناک خب اینجا تقصیره نگهبانه بوده. 

ولی آخه چرا فقط باید همون ی کتونیه تو کمد باشه؟🤔

و چه لاکچری بودن برای مهمونا و بازدید کننده ها کتونی گذاشتن ب جای دنپایی😂😂😂😂

یه صلوات مهمونم می کنین؟
رفتم یه شرکت دارویی برای مصاحبه(فوق لیسانس شیمی دارم 😐)تو این کارخونه ها به خاطر این که آلودگی به م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

من بچه بودم مامانم داشت روفرشی میشست اویزونش کرده بود منم یکم خیسش کردم اومد دید با دمپایی افتاد دنبالم منم کل خونرو دور میزدم آخرش رفتم تو اشپزخونه ی حلبی 17کیلویی بود ک درش کامل باز بود مامانم همونجا دمپایی رو پرت کرد خیر سرم جا خالی دادم بهم نخوره خوردم ب اون حلبی  از زانوم تا مچ پام جر خورد هنوزم جاش مونده

وای چ وحشتناک خب اینجا تقصیره نگهبانه بوده.  ولی آخه چرا فقط باید همون ی کتونیه تو کمد باشه؟🤔 ...

نه عزیزم اشتباه متوجه شدین.کتونیا مال یه آقای دیگه بود که اونم مثل من موقعی که میخواسته بره داخل کفشاشو گذاشته تو اون کمد و دمپایی پوشیده.من باید در کمد بغلی رو باز میکردم😂😂😂😂😂😂😂

کلا من یکمی گیج تشریف دارم زیاد سوتی میدم😕

آخ دارم میمیرم از خنده😂😂😂😂😂😂

خودت رو جای من بذار و ببین...حالم از حال کی خراب تره...
من دیشب تو یه تاپیک دیگه ام گفتم یه خاطره ای که کلا فراموشش کرده بودم دیشب یهو یادم اومد تو بارداریم ...

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من دیشب تو یه تاپیک دیگه ام گفتم یه خاطره ای که کلا فراموشش کرده بودم دیشب یهو یادم اومد تو بارداریم ...

وای چ بد بوده اون لحظه، ولی داداشت بوده عیب نداره

من ی بار تو ی موقعیت مشابه بودم از خجالت اب شدم😑

یه صلوات مهمونم می کنین؟