2777
2789

حق داره بیاره خب خاله یا داییشه 

تو گوگل بنویس : نوشتن سوره ی یوسف برای پیدا کردن کار ( تو گوگل توضیح داده ، تاپیک کاربرام هست 

اون دیوار پاک باشه غصبی نباشه ( مثلا دیوار آجری مسجد ، امامزاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا فقط خدا کنه تا شغل جدیدی پیدا نکردم بیرون نکنه

امیدوارم همینطور بشه براتون ولی شمام دست رو دست نذارین از همین الان شروع کنید گشتن ،رزومه اتون رو توی سایتا بذارین و اگهی های کاری رو چک کنید 

راجب محل کارتون هم اگه توی محل جدید پرسیدن بگین من ثبات شغلی برام مهمه و محل کار سابقم این مسئله توش رعایت نمیشد ترجیح دادم بیام بیرون 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

دارم سکته میکنم ب خدا

عزیزم آرامش خودت رو حفظ کن. ولی حتما شروع کن دنبال کار بگرد. می فهمم حالت خرابه ها. ولی من یه بار از یک کاری اخراج شدم. بهترین اتفاق زندگیم شد. چون بعدش درهای زیادی برام باز شد. با توکل به خدا پیش برو و از عقلت استفاده کن. اینا جریان عادی زندگی هست. 

دارم سکته میکنم ب خدا

درک میکنم واقعا ولی امیدت و از دست نده اگه اینجا تونستی کار پیدا کنی حتما یه جای دیگه ای هم پیدا میشه برات با توجه به اینکه توی این محل کارت سابقه شغلی برات رد میشه حتی میشه گفت احتمالا محل کار بعدیت میتونه بهتر باشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

برات صلوات فرستادمتوکل کن به خداحواست به کارت باشه به شایعات توجه نکنشاید بذارنت یه قسمت دیگهخدا بند ...

ممنون عزیزم دعا کن برات صلوات فرستادم

اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫