2777
2789
😔😔😔😔الهی عزیزم ، برات صلوات فرستادم دلت آروم شه.۰۵۱۴۸۸۸۸ شمار حرم هست زنگ بزن به امامرضا ،الهی ز ...

الهی قربون دلت برم ❤️

ممنون از صلوات قشنگت، ان‌شاءالله دعای خیرت چندبرابر به خودت برگرده و خدا دل خودت رو هم آروم کنه 🌷

حتماً زنگ می‌زنم به حرم، دلم بدجور تنگ آقا شده…

الهی خدا بهت و خانواده‌ت عمر باعزت، سلامتی و آرامش بده 🙏

ما همه‌مون این روزا دل‌خسته‌ایم، ولی خدا بزرگه، دلای شکسته‌مون رو خودش مرهم می‌شه 💫

از ته دل دعا می‌کنم زودی ذهنت آروم شه و همه چی برات سبک و قشنگ پیش بره 🌿

اهوازیم چون بشدت هوامو آلودس و داریم خفه میشیم.ن ی نوزاد دارم سختمونه اینجوری بریم باید ماشین خودمون ...

از ته قلبم براتون دعا میکنم خیلی زود یه ماشین خوب خدا نصیبتون کنه غم این روزاتون بشوره ببره

قشنگ درکتون میکنم ما هم تا چند ماه پیش تو شهر غریب ماشین نداشتیم و چقد عذاب کشیدیم

من طلا فروختم تا بتونیم ماشین بخریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته قلبم براتون دعا میکنم خیلی زود یه ماشین خوب خدا نصیبتون کنه غم این روزاتون بشوره ببرهقشنگ درکت ...

چقدر محبت و انرژی مثبت توی حرف‌هات هست، ممنونم ازت 🙏. واقعاً حس شما رو درک می‌کنم، اون سختی‌های “غریب بودن بدون ماشین” رو خوب می‌فهمم. لطف خدا و دعای شما که به همراهش باشه، حتماً این روزهای سخت رو پشت سر می‌ذاریم. امیدوارم خرید ماشینتون پر از خیر و برکت باشه و همیشه سلامت باشید ❤️.»

الهی قربون دلت برم ❤️ممنون از صلوات قشنگت، ان‌شاءالله دعای خیرت چندبرابر به خودت برگرده و خدا دل خود ...

💖💖💖

ممنونم بابت دعای زیبات 

دعایِ امام رضا پشت و پناهتون 

عزیزم ،دلتون شاد و تنتون سالم 

دوستدارِ شما آرزو 😘

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

💖💖💖ممنونم بابت دعای زیبات دعایِ امام رضا پشت و پناهتون عزیزم ،دلتون شاد و تنتون سالم دوستدارِ شما ...

آرزوی عزیز، لطف و محبتت بی‌نهایته ممنونم از دعای خیرت و این همه انرژی مثبت ❤️