2777
2789

دانشگاه بودم اومدم خوابیدم الان بیدار شدم کلی درس دارم کلی 

حال خوندنم ندارم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین شاممو واس خاواده شوهر پختم الانم خیلیی خستم

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

از 8 تا 1 باشگاه بودم بعدم رفتم خونه مامانم ناهارمو خوردم و با شوهرم رفتیم خونه خودمون 

شب هم پدربزرگ شوهرم و داییش میان خونمون سرکار بزنن بهش 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ی روز معمولی دراز روزمرگی تکراری همین الان شام سیب زمینی سرخ کنم شوهرم کالباس نون باگت آورد خوابید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از 8 تا 1 باشگاه بودم بعدم رفتم خونه مامانم ناهارمو خوردم و با شوهرم رفتیم خونه خودمون شب هم پدربزرگ ...

چق زندگی های متاهلی قشنگه من از بیکاری نمیدونم چ کنم🥲😂شما سرتون شلوغه

چق زندگی های متاهلی قشنگه من از بیکاری نمیدونم چ کنم🥲😂شما سرتون شلوغه

😂😂😂😂اره واقعا سرم شلوغه ولی خوش میگذره من تنهایی رو دوست ندارم اصلا

همش خونه مادر شوهر خونه مامانم دیگه اصلا وقت نمیمونه

تازه با برادرشوهر و خواهر شوهر زیاد رفت‌وآمد نمیکنیم😂😂😂😂😂

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

آخیییییییی عزیزم خسته نباشییییی چی پختییی

ای جانمم ممنون، قیمه  زرشک پلو سیب زمینی و. گوجه 

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

شاممم ب این زودی ؟؟؟

الان سیب زمینی خرد کردم تو آب نمک گذاشتم هرچقدر بیشتر بمونه کمتر روغن استفاده میشه تو سرخ کردن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم