2777
2789
عنوان

اگر پسری از یه دختری خوشش بیاد ممکنه بخاطر اسم دختر پشیمون بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 44 پست
والا یکی عاشقم شد بدون اینکه منو بشناسه و اسممو بدونه و حتی قیافمو دیده باشه....

😂😂😂😂تفکر عادی ترین زن نی نی سایت:

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل خیلی احمقانه ای هست، پسری که اینقدر ذهنش کوچیک باشه علاقش واقعی نیست، علاقه فاکتور ظاهری یا قشن ...

خب از اول همون اسمشو میشنوه ول میکنه میره اگه خوشش نیاد چ ربطی ب علاقه داره 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

خب از اول همون اسمشو میشنوه ول میکنه میره اگه خوشش نیاد چ ربطی ب علاقه داره

هیچ عشقی از همون اول چه با ظاهر چه اسم بدست نمیاد که بخواد اسمشو بشنوه بره، شخصی که به بلوغ فکری رسیده باشه نه عشقش آبکیه به این شکل و نه به این شکل لوس رفتار میکنه، گرچه متاسفانه خیلی دخترها و پسرهای امروزی روابط و عشقشون آبکیه برای همینم این چیزارو شما ملاک قرار میدید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

هیچ عشقی از همون اول چه با ظاهر چه اسم بدست نمیاد که بخواد اسمشو بشنوه بره، شخصی که به بلوغ فکری رسی ...

ربطی نداره عشقو وارد بازیتون نکنید دست همتون رو شده همچی براتون مهمه برا مچ پای خانوم معیار صادر کردید حالا این که اسمه و همیشه با اون خطاب قرار میگیره

اینجام زنی قرار نیست جذبتون بشه اگر نظری میخواید بدید سعی کنید واقعی باشه و منم منم نکنید

ربطی نداره عشقو وارد بازیتون نکنید دست همتون رو شده همچی براتون مهمه برا مچ پای خانوم معیار صادر کرد ...

افکار شما توی دنیای خیالی مرد ستیزانه خودتون بمونه بهتره، بحثی باهاتون مطرح نیست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

کامنت حسود ترین زن نینی سایت👍🏻

دیوونه ای بخدا کلا تو توهمی خدا شفات بده

برا توهمت دکتر رفتی؟

@niniyar‍

حتما دکتر برو اگه نرفتی

نه اسم دومی هم نداره

نداشته باشه مثلا یه دختره میومد یونی اسمش طاهره بود ولی میگفت سپیده ام بعد ننش طاهره صداش میزد 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن