اوهوم همینکه من ۵صبح پامیشم میرم سرکار تا ۴عصر بخاطر اینه که ۶سال پیش پیجمو وا نکردم برقصم جلو دوربی ...
الان از پولدارا بودی😹
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
خب اون پونصد میلیونو بذارن تو جیبشون.مگه قراره با یه تبلیغ میلیاردها مشتری بیاد براشون؟
اره مثبت صد هزار نفر جذب فالور داره براشون که خرید میکنن
یه ماهه اون پونصد میلیون درمیاد و بعد از اون وارد فاز سود میشه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
عزیزم اون تبلیغ رو باید کسی ببینه اگر پیجشون ویو نخوره که بهشون تبلیغ نمیدن
خب اینا که میان لایک میکنن پست میذارن بیکارت فقط برا وقت گذرونی و چرت و پرت نوشتن اونجان.کسی مگه تو اینستا و پستای خنده دارو اینا دنبال مشاغل و حرفه و خدمات و این چیزا میگرده که بخواد تبلیغا رو نگا کنه؟