اینا گشایش بخت هستند (( روز اول که میخوای بخونی بنداز به ساعت سعد اکبر ( روز اولش رو در ساعت سعد اکبر بخون ، از روزهای بعدی ساعتش مهم نیست ، فقط روز اولش ( شروع و استارتش در ساعت سعد اکبر باشه ، و پاک باش ،،، از روز دوم به بعد ساعتش مهم نیست ، مهم نیست پاک باشی )
💚💚اگر میخواهید در یک کار مهم و اساسی [ کارای مهم و اساسی ، نه کارای روزانه ] موفق شوید آن را در ساعت سعد اکبر لنحام دهید
چون سایت چسی میاد و اسکرین شاتا و عکسا دیر میاد یام کلا نمیاد : خودت تو گوگل بنویس :
تو سرچ گوگل بنویس : ساعت سعد اکبر ( تیتر اول نه ، تیتر دوم نه ، بزن رو تیر سوم
بزن رو این تیتر : ساعات سعد و نحس | روزانه : استان اینا رو آورده = اسم استان و شهر محل سکونت رو وارد کن : ساعاتِ هر روز رو میاره ۱۷ آبان ، ۱۸ آبان : ( ساعت نحس اکبر ، ساعت نحس اصغر ، ساعت سعد اصغر ، ساعت سعد اکبر
ساعت سعد اکبر مد نظره
گشایش بخت : یعنی چله های گشایش بخت : ( چله ، چهله ، ۴۰ روز : حدیث کساء ،، سوره ی حشر ،، سوره ی یس ،، دعای معراج و دعای یستشیر پشت سر هم ،، : روزی یکبار به مدت ۴۰ روز تا نیمه شب شرعی ( بعد از نیمه شب شرعی بخونی اونروز محسوب نمیشه برای فردا محسوب میشه ) ،، اگه نماز میخونی یا بعضی وقتا که میخونی در قنوت ها من بعد آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان رو بخون : از : ربنا به بعد ( ترجمشم میتونی بخونی { تو قنوت ها میشه } ( خیلین مهماشو گفتم
بقیش ایناس : سوره ی مریم ، زیارت عاشورا ، سوره ی طه ، دعای عهد و سایر ادعیه ی شرعی که توصیه شده برای بخت گشایی ، : روزی یکبار تا ۴۰ روز
من رفتم دفتر یه روحانی که استخاره هم میگیره ، نیت کردم تو دلم : میشه ادعیه ی شرعی ( و بخصوص قرآن ) ترجمشو خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش
میشه ادعیه ی شرعی ( و بخصوص قرآن ) وقتی پاک نیستیم خوند ؟ باطن اینکار خرابه ، زحمتت بیجاست ، دنبالش نرو
میشه ادعیه شرعی ( و بخصوص قرآن ) رو وقتی پاک نیستیم صوتشو گوش بدیم ؟ خیلی خوبه برو دنبالش
صوت تند خوانی فلان سوره و فلان دعا
[[ آیه های سجده دار و سورهاش هم که برای کسی که پاک نیست خوندن یا گوش دادن عمدی آیه ها حرامه ]]