2777
2789
عنوان

چه کاری خوبه

47 بازدید | 7 پست

معلما که ناله می کنن از حقوق کم و وضعیت شغلی میگن نیاید

پزشکا ناراضین میگن به شدت سخته و دیر به درامد میرسه نیاید

پرستارا از کار زیاد و حقوق کم مینالن میگن نیاید

مهندسا میگن کار نیست نیاید 

هوش مصنوعی هم اومده میگن جای خیلی رشته ها رو میگیره.

خب چی کار کنیم پس؟ همه رشته ها که بده از نظر افراد اون رشته🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همه آدم ها مشکل دارن هیچکسی بی مشکل نیست اینو مطمن باش نگو طرف دکترها خوشبحالش مهندسه خوشبحالش پرستاره حقوق داره باور کن تمام کارها مشکلات خودشونا دارن اصلا گول ظاهر رو نخور

ببین همه آدم ها مشکل دارن هیچکسی بی مشکل نیست اینو مطمن باش نگو طرف دکترها خوشبحالش مهندسه خوشبحالش ...

خب حالا کدوم رو باید انتخاب کرد

همه میگن رشته ی ما بده 

کاش یکی تعریف می کرد حداقل ترغیب می شدیم

خب حالا کدوم رو باید انتخاب کردهمه میگن رشته ی ما بده کاش یکی تعریف می کرد حداقل ترغیب می شدیم

ببین هیچ کاری نیست طرف کاملا راضی باشه بگه به به این بلاگرا دروغ شوآف اینستارو باور نکن وقتی بری سرکار میبینی فقط یه برده ای اون پول هرچقدرمباشه کفاف بی خوابی خستگی ها استرس هارو نمیده 

فقط اونایی که از اول جاهای خوب شهر مغازه دارند از بابا ارث رسیده یهشون یکم اونا وضعشون بهتره