2777
2789
عنوان

پسر مدیر و نوه ی موسس مدرسه

80 بازدید | 8 پست

پسرم امسال فرستادم مدرسه ی غیر انتفاعی

از شانسش کسی که مدیر هست و کسی که موسس مدرسه هستن با هم پدر و دختر هستن.

حالا پسر این خانم مدیر همکلاسی پسر من هست. یعنی نوه ی موسس اون مدرسه هست.

خیلی اذیت می‌کنه پسرم رو. و البته همه طرفدار اون بچه هستن حتی معلمشون هم همش سر پسر من داد میزنه

اون پسر می‌ره دروغ میگه در مورد بچه ی من. و من یکبار رفتم اعتراض کردم. خواستم ببرمش از اونجا اما نذاشتن.

امروز دوباره مدیر مدرسه تو حیاط با پسرم دعوت کرده. 

پسرم هم از حق خودش دفاع کرده. اما میترسم ادامه پیدا کنه

کلاس سوم هست. 

امروز تو مسابقه ی ورزشی اون پسر قبل از شروع مسابقه بچه ی منو مسخره کرده و گفته تو قوی نیستی و نباید مسابقه شرکت کنی. بعد پسر من برنده شده. وقتی برنده شده به اون پسره گفته حقته حقته که باختی

اونم رفته پیش مادرش گریه کرده.

مادرش هم کلی سر پسر من داد زده و تو دعوای بچه ها دخالت کرده. پسرم هم گفته اول بچه ی شما منو مسخره کرده قبل از شروع مسابقه. اما باز هم با فرزند من دعوا کرده

به نظرتون اگه شکایت کنم نتیجه ای داره یا نه؟

ارزش داره شکایت کنم یا وقت تلف کرده ؟

اینجا شهر کوچک هم هست. به نظرتون چکار کنم.

همسرم قبول نمیکنه ببرمش ازون مدرسه

دو سال قبل که دولتی بود اصلا ازین مشکلات نداشتن.

یا مثلاً پسر اون خانم به معلم الکی میگه فرزند من تو کلاس سروصدا می‌کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکایت که برا همچین موردی به نتیجه نمیرسی

کلاسش را عوض کن یا دوستانه با مدیر صحبت کن بچه ها کوچکن کلاس سومن میتونین جبهه شون را عوض کنین به جای اینکه مقابل هم باشن کنار هم باشن با معلمش مشورت کن اگر قبول میکنه ی مسئولیت دو نفره بهشون بده که کار گروهی انجام بدن ببرینشون به سمت رفاقت 

بگین شما دوتاتون قوی هستین اگه با هم همکاری کنین از خیلیا جلو میزنین 

برسن پایه های بالاتر با این وضعیت کینه و چالشا وحشتناک میشه

حالا من ۲سال پیش نوه ی موسس دانش اموزم بود بچه ها اونا اذیت میکردن 🥲تا ی چیزی میگفت بهش طعنه میزدن موفقیتی به دست میاورد از چشم پدربزرگش میدیدن دلم براش میسوخت 

ببرش از اون مدرسه یعنی چی شوهرم نمیذاره

خودش هم اصلا اونجا و دوست نداره. میگه منو ببر مدرسه ی دیگه.

معلمش همش بهش اخم می‌کنه 

پسره تا حالا چند بار فرزند منو زده. کتابشو پاره کرده. اما بعد پسر من سرش داد زده. همه پسر منو دعوا کردن که چرا داد زدی و معلم پسرمو از کلاس بیرون کرده چون داد زده

ولی به اون که تو گوشی زده هیچی نگفته