2777
2789

چجوریه بعضی پسرا تو رابطه هستن بعد برای ازدواج نمی‌خوان یهویی میرن بایکی دیگه میگن این همونی هست که می‌خواستیم 

مثلا الان یکی با دختری یک سال بود جدا شده ۳ ماهه الان با یکی رفته تو رابطه یک ماه هم هنوز نشده میگه این همونی هست که میخوام و قرار ازدواج کنه 

یعنی دختره خیلی خوشگله عاشق شده یا چی ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب همه باید ارتباط بگیرن تا بفهمن چجور دختری یا پسری برای زندگیشون مناسبه و اخلاقشون به هم میخوره یا نه

طرز فکرشون چجوریه

نمیشه همون اول با یکی دوست بشن و ازدواج کنن که

میشه همین مادر پدرامون که سالهاست از لحاظ عاطفی از هم جدا هستن و بخاطر بچه ها موندن

خيررفتارهاي زشت بقيه رو سلكت ميكنه و دختري كه اونا رو نداشته باشه رو برا ازدواج ميپسنده

افرین دقیقا همینه، دختری که ساده تر و خوب باشه هرچند کلا هر پسری با توجه به بد بودن دخترا و پسرا و کم شدن خوبا سخت تر دل به ازدواج میده آمار طلاق ۵۰ درصده طبیعیه ریسک بکنیم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁