2777
2789
اره صفحه بزرگ داره میخوایم بگیریمولی کابینت کار گفت مخفی بگیرین بازم ما بهش نگفتیم مخفی نمیخوایم

من خودم مخفی گرفتم چون بالای اون هود کابینت کار میکنن توکار میشه خونه یه دست و تمیز نشون میده بعد میشه فضای بالای هود استفاده کنی اما وقتی مشخص باشه مدام گرد غبار میشینه باید تمیز کنی الان مامانم از این صفحه بزرگا داره ناراضیه 

حالا باز سلیقه ای هست ولی من توکار بیشتر میپسندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخفی 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

کاش مخفی گرفته بودم 

این هرچی تمیزش میکنم باز لک میفته،هیچوقت یه دست تمیز نمیشه 

خانما شما نمیدونین چطوری تمیزش کند که رد نیفته روش؟؟

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چه پرطرفداره مخفیخوده کابینت کاره هم گفت مخفی😂ولی ما نگفتیم لمسی باشه از تو بیرونالان که میبینم مخف ...

اره شیکتر هست اصلا تمیز کردنش هم راحتتتتت

بده همون مخفی برات بزنه 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

من خودم مخفی گرفتم چون بالای اون هود کابینت کار میکنن توکار میشه خونه یه دست و تمیز نشون میده بعد می ...

وای آره،من هرچی تمیزش میکنم باز رد دستمال میمونه روش،نمیدونم چیکارش کنم،خیلی بدم میاد 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کاش مخفی گرفته بودم این هرچی تمیزش میکنم باز لک میفته،هیچوقت یه دست تمیز نمیشه خانما شما نمیدونین چط ...

مرسی از راهنمایتون خوب شد الان اول کاری فهمیدم بدرد نمیخوره🤦🏻‍♀️

فقط مخفی خوبه

Gilan🥺💚