خدا کسی ک من رو یه زمانی خوشبخت ترین آدم دنیاکرد زمانی ک منو عاشق کرد عاشق مخلوقش
اما با بی رحمی تو اوج دلتنگی انتظار اونو ازم گرفت
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین. اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم >>> به نام خدای صحرای طبس......<<< ●●روی این قفل نوشتند که دعا میخواهد/ ●● ●● من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد ●● >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی" حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی" مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی )))) ***در خود بطلب هر آنچه خواهی ،که تویی ** یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)
یجا شنیدم ک ما هر تصوری از خدا داشته باشیم خدام طبق همون با ما رفتار میکنه مثلا اگه از ته قلب ب مهربونی خدا ایمان داشته باشبم خدام نهایت مهربونی رو در حقمون ایفا میکنه
نمیدونم درسته یا ن
ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃
احساس میکنم درون خودمونه و خیلی نزدیکه بهمون هر لحظه من باهاش صحبت میکنم .هرچقدر بجای اینکه خواسته هامون و هرچند کوچیک به بقیه بگیم فقط به اون بگیم به همه جا میرسونتمون.
من به وجودش شک دارم از روی ناراحتی نمیگم جدی میگم اما شایدم دارم اشتباه میکنم مطمئن نیستم ولی هیچ نش ...
اثبات ابوعلی سینا رو بخون خیلی خوب وجود خدا رو توضیح میده
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست