2777
2789

این سایت طرف تاپیک زد دوست نداره با ادمهای لول پاین تر رفت امد کنه مگه اونا ادم نیستن؟؟

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار شخصیتشون رو نشون بدن. پس اینا که بیرون اخم و تخم میکنن اینان... کاش تو دنیای واقعی هم مثل مجازی خواسته‌شون رو می گفتن. راحت میکردن ما رو. 

چقدر بدم میاد از پرخاشگری منفعل. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

چ ربطی داره خب دوست نداره رفت امد کنه خودش مختاره تصمیم بگیره به هیچ وجه لول همه ادما در یک سطح نیست 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

چ ربطی داره خب دوست نداره رفت امد کنه خودش مختاره تصمیم بگیره به هیچ وجه لول همه ادما در یک سطح نیست

بله مختار هستیم اما تحقیر کردن بحثش جداست

بله مختار هستیم اما تحقیر کردن بحثش جداست

لول پایین بودن خودش تحقیره 

معیار های متفاوتیم داره

نمیشه یه ادم با لول با شخصیتو با یه ادم بی فرهنگ برابر دونست

حرفیم که زده تحقیر نیست گفته من رفت و امد نمیکنم غیر اینه؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

نه من فقط بحثم این بود تحقیر کردن و نگاه از بالا به پاین بود درست نیست

لول پایین بودن خودش تحقیره معیار های متفاوتیم دارهنمیشه یه ادم با لول با شخصیتو با یه ادم بی فرهنگ ب ...

نه متوجه نشدی گفت قبلا شهر کوچیکی بود و الان اومد شهر بزرگی و فامیل هاش از نظر مالی و فرهنگی ضعیف ترن دوست داره با لاتر ها رفت امد کنه ادم نیاید گذشت خودشم فراموش کنه وتازه به دوران رسید بازی دربیاره اونا هم انسانن