2777
2789

خیلی اعصابت قوی هست ک باهاش هستی 

من باخواهرم برم بیرون اینجوری باهام صحبت کنه بغض میکنم ک خواهرم اصلا اینجوری بامن صحبت نمیکنه

حالا تو میگی دوست عزیزم مگه مجبورت کردن 

هیچی بهتر آرامش روان آدم نیست بخدا یکسال دیگه پشیمون میشی ک چرا اصلا باهاش بیرون میرفتی 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقا آبرو آدم و میبرع

پس باهاش نرو خرید .وقتی موقعیت سرش نمیشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چون کلاس زبان و ریاضی دارم مجبورم باهاش برم ینی باهاش در ارتباط باشم واقا آدم مزخرفی هست

نه اصلا مجبور نیستی صرفا باهاش کلاس باش تو رفت و برگشت هر دفعه بیپیچون بگو میخوام برم جایی کار دارم میخوام اینجا بشینم میخوام تنها باشم و خارج از اونم کم کم رابطه ات رو کم کن 

مگه نمیگی زاهدان قبول شدی رفتی  کم کم ازش کلا فاصله بگیر جدی میگم اینجور آدما خطرناکن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
خیلی اعصابت قوی هست ک باهاش هستی من باخواهرم برم بیرون اینجوری باهام صحبت کنه بغض میکنم ک خواهرم اصل ...

آرع بخدا اعصابم خیلی خوبه 

من بخاطر کلاس ریاضی مجبورم باهاش در ارتباط باشم در حین رفتن به کلاس می‌بینمش میریم بازار ی هوایی عوض کنیم بعد از درس خوندن زیاد 

وگرنه اصلا باش نمی خام ارتباطی داشته باشم 

نه اصلا مجبور نیستی صرفا باهاش کلاس باش تو رفت و برگشت هر دفعه بیپیچون بگو میخوام برم جایی کار دارم ...

متاسفانه زاهدان نرفتم ینی دوباره میخام کنکور بدم 💔 خواهش میکنم برام دعا کن امسال قبول شم 

آرع این هم فکر خوبیه ممنون از راهنماییت♥️♥️

خیلی خسوذه بخدا 

آرع بخدا اعصابم خیلی خوبه من بخاطر کلاس ریاضی مجبورم باهاش در ارتباط باشم در حین رفتن به کلاس می‌بین ...

عزیزم مگه زاهدان قبول نشدی خب برو این بشرو رها کن بخدا

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔