2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم فقط باید مشغول کنی یه مدت چندماهه با آدمای دیگه آشنا شی و حرف بزنی واقعا میفهمی همچین چیز خاص ...

سرکار بودم

داشتم صبحونه میخوردم

صاحبکار و دادششم بود باهم شریکن

خواهرشون اومد

50 سال ب بالا بودش سن خواهرش

برگشت ب من گفت شما نمیرید

من هنگ کردم

صاحبکارم برگشت گفت کجا بره

ب ترکی برگشت گفت افغانستان دیگه😐

برگشت گفت این پدرش خراسان مادرش گیلانی

صاحبکارم اینو گفت

اونم ب ترکی برگشت گفت این حتما دوجنسس😐

منظورش دو رگه بود

نه جراحی لاپراتمی داشتم برداشت تومور

الان از لحاظ تومور اینا همه چی اوکی شده؟

تو از پس اون عمل براومدی این واقعا چیزی نیس زودی سرپا میشی امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشی

18

الان واقعا تو سنی هستی ک خیلی حساسی رو این چیزا خیلی عادیه هرکی یه چرتی میگه یه نظری میده ببخشید یه گوهی میخوره تو قطعا میشینی هی فکر میکنی

به فکر دختر اینام هستی داداشم یه واقعیتو بگم تو رو هیکلت کار کن کسی به ابعاد چشت کاری نداره قول میدم😂😔

اره درسته ولی چه میشه کرد طرف بدونه ایرانیم بیشترم مسخرم میکنه

بابا بیخیال توعم از بقیه ایراد بگیر کم نیار 

بعدشم واقعا یه جور میگی انگار یه نقصی داری 

واقعا حساس شدی

بابا بیخیال توعم از بقیه ایراد بگیر کم نیار بعدشم واقعا یه جور میگی انگار یه نقصی داری واقعا حساس شد ...

نمیدونم چی شده نمیشه عکس داد نت ضعیفه یا چی نمیدونم ولی ایپکاش میشد عکسمو بدم ببینی سر چیه منو با اتباع اشتباه میگیرن

سرکار بودمداشتم صبحونه میخوردمصاحبکار و دادششم بود باهم شریکنخواهرشون اومد50 سال ب بالا بودش سن خواه ...

واقعا این حرفا رو بزار پای نفهمی اونا انقد جایی نرفتن از قومیتای دیگه آدم ندیدن صرفا از چش ریز فهمشون یه افغانیه

واقعا این حرفا رو بزار پای نفهمی اونا انقد جایی نرفتن از قومیتای دیگه آدم ندیدن صرفا از چش ریز فهمشو ...

اخه تو که فهمیدی من افغان نیستم واسه چی بر میگردی میگی حتما دوجنسس