2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شهر و منطقه داره

مثلا شهر ما (گرگان) منطقه های معمولیش

با این قیمت میشه 60 متری خرید

حتی زیر یک میلیاردم پیدا میشه مثلا 800_900 میلیون

در حد 50 متر تو پایین شهر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

الآن یه میلیارد تومن معمولیه؟

آره 

یه مقدار وام جور کنید و ماشین و طلا هم بذارید یه خونه نقلی میشه خرید

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شما کجا میشینید؟یعنی پول پیشتون ۳ میلیارده مثلا؟

مهرشهر 

بله 

تازه اجاره هم داریم 

اما بگم محله های دیگه با این پول خونه میشه خرید ولی کرج شهر هفتاد و دو ملته متاسفانه هر جایی نمیشه خونه خرید و رفت نشست 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

مهرشهر

عزیزم مهرشهر خیلی گرونه

کسی که ناچارا میخواد از مستاجری دربیاد یا کلا پولش کمه چه برای سرمایه گذاری چه خرید برای خودش نمیره که مهرشهر و جهانشهر

میره حصارک و کمالشهر و هشتگرد

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
چقد زیاد آپارتمان؟

بله ولی خوب بزرگ و نوساز

چون مستاجریم سالهاست ازدواج کردیم میگیم حداقل خونه خوب بشینیم ما که نداریم

فعلا داریم جمع میکنیم طلا و ...

بتونیم بعد از ۱۵ سال زندگی بخریم 

عزیزم مهرشهر خیلی گرونهکسی که ناچارا میخواد از مستاجری دربیاد یا کلا پولش کمه چه برای سرمایه گذاری چ ...

برای دوستمون توضیح دادم عزیزم شرایط خودم رو

حرف شما درسته البته