2777
2789
اونا سهمیه ای هستن.هیچوقت یه پزشک عادی بیسواد نخواهد بود

تو فعلا برو کنکورتو بده جوجه

ایشالا پزشک حاذقی بشی

کمترم چیز میزای عنگیزشی گوش بده

زندگی این چیزا نیست

(من خیلی کم پیش میاد با یکی بحثم بشه تو سایت شما خیلی شخصیت رو مخی داری)

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم پزشکی از اول عشقو حاله.معلومه ک نیست.پزشک اگر دنبال پول بود میرفت آرایشگری یا شغل آزاد.ولی ...

خیلیا تحت تاثیر جو زمان پدر و مادراشون که می‌گفتند پزشکان وضعشون خوبه و پرستیژ هستن. واقعیت رو ندیدن. کار ارزشمندیه طبابت. ولی هرکس به سطح توانی داره که بدون سنجیدن اون نباید وارد این حرفه بشه.

از طرفی، پزشک آدمه. ربات که نیست. ولی در سیستم درمانی از هویتش انسان‌زدایی میشه.

پادکست مردم‌شناسی پزشکی رو به همه توصیه می‌کنم. مصاحبه با پزشکان داخل و خارج از ایرانه و از تجربیاتشون میگن. همه به کارشون علاقمند هستند و ارزش کارشون رو می‌دونن ولی دلیل نمیشه از سختی‌ها ناراحت نباشن و آزار نبینن. خیلی دید من رو نسبت به این شغل و جامعه پزشکان عوض کرد.

به توصیه یکی از آشنایان پزشک، سریال  pitt رو دیدم. پانزده قسمته، یک شیفت پونزده ساعته در اورژانس رو نشون میده. به دلیل واقع‌گراییش از طرف جامعه پزشکی تحسین شده. کل قسمت‌های سریال اشک ریختم. یکی از دوستان می‌گفت دو قسمت این سریال رو دیدم و دیگه نتونستم ادامه بدم چون خاطرات خودم زنده می‌شد و دیگه نمی‌خواستم اون کابوس رو زندگی کنم.

اگه این حرف‌ها درست باشه، اگه فقط از هر صدتا پزشک، یک نفر چنین صحنه‌هایی رو دیده باشه، گفتن این حرف که هرکس تحمل شیفت شب نداره سهمیه‌ای هست، بی‌رحمانه و کوته‌بینانه‌ست. چون پزشکان هم انسان هستن نه ماشین بی‌احساس عرصه خدمات درمانی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تو فعلا برو کنکورتو بده جوجهایشالا پزشک حاذقی بشیکمترم چیز میزای عنگیزشی گوش بدهزندگی این چیزا نیست( ...

من خیلی وقته کنکورمو دادم گوریل. ادب و شخصیتی ک خانوادت یادت ندادن رو ماها باید بهت یاد بدیم.بیان حقیقت باعث میشه شماهایی ک  خودتونو با جو مجازی آروم میکنین ک‌پزشکی رشته خوبی نیس،اینجوری از کوره در برین.هزار بارم ک کنکور بدی نمیتونی رشته ما رو بیاری 😆

آه له له له آه له لاس

[QUOTE=400817034]علاوه بر اینا چهه پزشک بیسواد داریم ک مریضو میکشن هیچی بارشون نیست طرفو رحمشو پاره ...

کلاس ۱۰۰ نفری برای یه سری دانشگاهای کشوره مثل بهشتی یا تهران که امکانات فوق العاده بالا دارن و مطمئنا توانایی هندل این تعداد دانشجو رو دارن

اکثر دانشگاها نزدیک ۵۰ نفر ورودی هر نیمسالشونه

کلاس ۱۰۰ نفری برای یه سری دانشگاهای کشوره مثل بهشتی یا تهران که امکانات فوق العاده بالا دارن و مطمئن ...

خود دانشجویان پزشکی از این وضعیت شاکی هستن. وقتی خود محصل ناراضیه یعنی هندل نمیشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خود دانشجویان پزشکی از این وضعیت شاکی هستن. وقتی خود محصل ناراضیه یعنی هندل نمیشه.

خودم دانشجوی این رشته هستم عزیزم

کسایی که شاکی هستن الان اکثرا فارغ التحصیلانی هستن که حتی افزایش ظرفیت روی سال ورودی اونها اعمال نشده بوده و از آینده ی شغلیشون میترسن

وگرنه هم من هم دوستانم کاملا راضی هستیم و کاملا متوجهیم که دانشگاه این موضوع رو هندل میکنه

شما تصور میکنید تمام این تعداد قراره تو یه کلاس کوچیک و یه آزمایشگاه جا داده بشن درحالی که هر کلاس گروه بندی شده و اگر کلاس مشترک هم باشه یا داخل آمفی تئاتر برگزار میشه یا تو کلاسی که چند مانیتور و بلندگو داره

خودم دانشجوی این رشته هستم عزیزمکسایی که شاکی هستن الان اکثرا فارغ التحصیلانی هستن که حتی افزایش ظرف ...

من هم از دانشجویان حال حاضر شنیدم که ناراضی هستند نه فارغ‌التحصیلان. شما توی بیمارستان رفتید؟ چون اینایی که من دیدم ناراضی بودن از وضعیت بیمارستان‌های آموزشی ناراضی هستند. مثلا پنجاه شصت نفری میرن تو اتاق مریض درحالی که حتی صدای استاد رو واضح نمی‌شنوند و نمی‌تونن وضعیت بیمار رو ببینن وگرنه آمفی‌تئاتر و بلندگو رو که اکثر دانشگاه‌ها برای همه رشته‌ها می‌تونن مهیا کنن.

من هم از دانشجویان حال حاضر شنیدم که ناراضی هستند نه فارغ‌التحصیلان. شما توی بیمارستان رفتید؟ چون ای ...

برای بیمارستان هم گروه بندی میشیم و هیچوقت ۵۰ ۶۰ نفری نمیریم بالای بیمار