2777
2789

اخه پزشکی نمیارزه واقعا

تا طرف اسم درکنه خودش چن سالی میگذره

مگ بزنه تو کار زیبایی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا من 19 سالمه امسال کنکور میدم برا بار سوم یعنی 20 سالگی وارد دانشگاه میشم و دیگه نمیخام پزشکی بزنم شد دندون و فیزیو و بینایی نشدم هیچی دیگه سنم از پزشکی که هیچی توش نیس گذشته ولی خب اگه علاقه دارین خوبه

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

حقیقتا من 19 سالمه امسال کنکور میدم برا بار سوم یعنی 20 سالگی وارد دانشگاه میشم و دیگه نمیخام پزشکی ...

پدر کبد ایران ۲۶ سالگی پزشکی قبول شده

من خیلی ها رو میشناسم که بعد پنج و شیش بار کنکور پزشکی قبول شدن و امسال فارغ‌التحصیل شدن خیلی خوشحال بودن از انتخابشون 

چرا فک کردی نمیارزه.تحت تاثیر جو اینستا قرار نگیرین

چ ربطی ب اینستا داره؟؟

از نظر من نمیارزه شاید  از نظر تو بیارزه😘

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چرا فک کردی نمیارزه.تحت تاثیر جو اینستا قرار نگیرین

شما پای حرف چندتا پزشک باسابقه بشینید، متوجه میشید پزشکی دقیقا یعنی چی. اونایی که شیفت وایسادن تو اورژانس، اونایی که طرح رفتن توی روستاها، اونایی که سال‌ها وقت گذاشتن برای تخصص. اخبار قتل و ضرب و شتم پزشکان.

اون پزشکای پیر اسم‌ورسم‌دار رو نگاه نکنید که پنجاه ساله مطب دارن، یه آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کنن دیگه کاری به چیزی ندارن و پول پارو می‌کنند.

پزشکی هم مدت زیادی طول می‌کشه که پزشک بودن به ثمر بشینه. شغلیه که هم از نظر جسمی فرسوده می‌کنه و هم از نظر روانی.

اتفاقا خوبه که خیلی از پزشکان الان تو فضای مجازی به قول شما جو‌ درست کردن که از واقعیت‌ها بقیه رو آگاه کنن که جوونا فکر نکنن پزشکی از اول عشق و حال و پول پارو کردنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

پدر کبد ایران ۲۶ سالگی پزشکی قبول شدهمن خیلی ها رو میشناسم که بعد پنج و شیش بار کنکور پزشکی قبول شدن ...

من ک قرار نیس پدر چیزی بشم قراره یه پزشک عادی بشم تو یه منطقه محروم تو سیل این همه پزشک با 12 سال درس خوندن و بعد یه حقوق عادی اینا رویافروشیه که بگیم همه میتونن در اون حد پزشک خوبی باشن اونا از زندگیشون گذشتن شب و روزشون شده شغلشون الکی که نیس

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

شما پای حرف چندتا پزشک باسابقه بشینید، متوجه میشید پزشکی دقیقا یعنی چی. اونایی که شیفت وایسادن تو او ...

علاوه بر اینا

چهه پزشک بیسواد داریم ک مریضو میکشن

هیچی بارشون نیست

طرفو رحمشو پاره کردن بهش نگفتن

طرفو امپول اشتباه زدن فلج شده

خطاهای پزشکی این چن سال ب شدت رفته بالا

چرا؟؟؟؟؟

چون اکثرا بیسوادن

فقط دلشون خوشه ک پزشکن

شما پای حرف چندتا پزشک باسابقه بشینید، متوجه میشید پزشکی دقیقا یعنی چی. اونایی که شیفت وایسادن تو او ...

من نگفتم پزشکی از اول عشقو حاله.معلومه ک نیست.پزشک اگر دنبال پول بود میرفت آرایشگری یا شغل آزاد.ولی رفته دنبال علم و پرستیژ. این بلاگرایی ک همش مینالن سهمیه ای هستن و تحمل یه شب شیفتم ندارن😂وگرنه چه تو ایران و چه تو دنیا پزشکی و درمان یکی از ارزشمند ترین  شغلاس.تا ابد هیچ رشته ای ب اندازه پزشکی ارزشمند نیس .چ‌چیزی باارزش تر از نجات جون آدما؟

آه له له له آه له لاس

[QUOTE=400817034]علاوه بر اینا چهه پزشک بیسواد داریم ک مریضو میکشن هیچی بارشون نیست طرفو رحمشو پاره کردن بهش نگفتن ...[/QUOTE

دیگه از این وزارتخانه‌های درپیتی انتظار خروجی بهتر از این نمیره. نصفشون که با سهمیه اومدن. اصلا توان چنین رشته سنگین و پرمسئولیتی رو ندارن. نصف چیه، آمار رسمی خود وزارت بهداشت ۷۵ درصده! حالا یه عده هم واقعا پرتلاش و متعهد و بااستعداد هستن، میرن تو کلاسای ۱۵۰ نفره! خب پزشکی رشته‌ای نیست که با تئوری خوندن سروتهش هم بیاد. اگه کلاس ۱۵۰ نفره با هم برن بالای سر مریض کی کار کنه، کی نگاه کنه، کی یاد بگیره؟

راهکار آقایان برای رفع معضل پزشکان افزایش ظرفیت بوده! خب پزشکی خوب اصلا نمی‌مونه تو کشور. می‌ره جایی که بتونه سطح مناسب زندگی داشته باشه و در محیط سالم طبابت کنه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻