2777
2789
عنوان

به نظرتون زندگی دختر خالم متوسطه یا مرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 62 پست
باهم میریم میخریم من اون روز باهاش رفتم من 203 میلیون دادم واسه دخترم طلا ....اونم واسه دختراش ست خر ...

۲۰۳میلیون طلاواسه دخترت خریدی.دوتا خونه داری..بازهم دنبال اینی که دختر خالت پولداره یا نه؟؟ دست از چشم وهمچشمی بردار خواهشا

پارسا پسرمامان😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نمیدونم چند گرم طلا دارم چجوری از گرمای طلای دختر خاله وحتی بچه شونم مطلعید!؟؟!

زندگیشونم نرماله و متوسط درحد اعلا نیست

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
۲۰۳میلیون طلاواسه دخترت خریدی.دوتا خونه داری..بازهم دنبال اینی که دختر خالت پولداره یا نه؟؟ دست از چ ...

ما با دخترخالم چشم هم چشمی نداریم

مادربزرگم همش در حال کوبیدنه و واقعا حس خودکمتربینی بهم میده و هرجا میشینه از مستاجری من میگه از خونه اونا میگه

دلشم خوشه فقط شوهرش غیریتیه الکی محدودش کرده

مطمئن باش شوهره هر وقت اون شکاکی بیاد سراغش یجا اون خوشی رو از دماغش در میاره،،منم تو این شرایطم شکاکه اعتنا نمیکنم ولی هرچندوقت یه بار جوری گیر میده اذیت میکنه که اینقد گریه میکنم چشام پف میکنه،،الکی میگن غیرت

مگه نمیگی دوتا خونه داری پس چرا مستاجری

اولیش خشکه خالیه از مامانم دوره

دومیش کوچولو بود 94 متری بازم از مامانم دور بود 

گذاشتیم فروش بازار رکوده منم کارمندم بخاطر نزدیکی به مامانم و نگهداری بچم مجبور شدم پیش ماامنم اجاره کنم تا بچمو نگه داره و روزی یکی دوساعت تو جاده نباشم بخاطر بردن آوردن بچم 

مطمئن باش شوهره هر وقت اون شکاکی بیاد سراغش یجا اون خوشی رو از دماغش در میاره،،منم تو این شرایطم شکا ...

دختر خالم الان با پسرخاله هامون بریده 

اما من بغلشون میکنم میبسمشون

خیلی بده که از پسرخاله هاش شده

میگه اینا بزرگ بشن زن بگیرن شاید شوهرم بزاره یکم نزدیکشون بشم 

کاش همه پولدار بودیم...انقدر دودوتا چهارتا نمیکردیم...خسته شدم ازبس چونه بزنم تخفیف بگیرم دنبال قیمت ...

من چونه نمیزنم چه ارزشی داره یه قرون دو هزار 

ولی واقعا آدم خسته میشه از دو دوتا چهار تا برای هر خریدی