2777
2789
عنوان

به نظرتون زندگی دختر خالم متوسطه یا مرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس هر چی داره واسه خودش داره،الان میاره از داراییش به مادربزرگش بده که انقد پزش رو میده نمی‌فهمم و ...

پسرخالم وزنش رفتن کیش 

تا یه ماه هرجا میشست میگفت همه جا خخخ

الانم همه جا آبرو منو میبره میگه مستاجر شده

خوبه دیگه چی میخواد از زندگی ، البته درامدش برای تهران فکر کنم درامد انچنانی محسوب نشه اما برای شهرستان واقعا خوبه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

خونش 7 الی 8 میلیارده

پس تهران یا حومه نیست 

اطرافیان سطحشون خیلی پایینه که ایشون به چشم میان یا اینکه خیلی به ظاهرشون میرسن که اینطور به چشم میاد

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................