2777
2789
عنوان

چون جواب پسره رو دایرکت دادم بام حرف نمیزنه 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
معذرت خواهی. از دلش دربیاری وباخودت واون عهدببندی.تکرارنشه

مگه خیانت کردم فقط به پسره گفتم پارتنر دارم قصد ندارم باهاش دوست بشم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

اووووه چه کاریهخب یدونه کاربری بزن و خلاص این چیهشاید بابای بچه ها دو تا پسر بخواد

😐😐سیم کارت ندارم دیگه همش تعلیق مشکی شده دوسم این کاربریو نمیخواست داد به من 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان به این دقت😁😁😁👏👏👏👏👏

فداااااا مدا

میشه برام دعا کنی؟

از صبح یه غمی روی دلمه

یه اراذل روی ماشینم وقتی در حال حرکت بودم خط انداخت

پول زیادی هم تو دست و بالم نیست عصر ببرم صافکاری نقاشی

شوهرم بفهمه خیلی ناراحت میشه حتی نتونستم بهش بگم  

ناراحت خسارت نه ها ناراحت اینکه چه کاریه نرو سرکار  ترافیکه واسه چندرغاز میری و خلاصه غصه میخوره تا بخواد دلداریم بده

مرتیکه روانی موتوری بود می گفت شیشه رو بده پایین میخواست یه چیزی بگه 

من ندادم ترسیدم گفتم یوقت یه چیزی نپاشه تو صورتم

اونم کینه کرد با مشت و لگد میزد به شیشه و بدنه 

پیاده شدم دیدم با چاقو خط هم انداخته  

خیلی ناراحتم

وطن ای مادر غمدیده ام.......

فداااااا مدامیشه برام دعا کنی؟از صبح یه غمی روی دلمهیه اراذل روی ماشینم وقتی در حال حرکت بودم خط اند ...

ان  اشالله همه چی به خوشی وباب دلت حل بشه.

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.