2777
2789
نگرانی تو حال بابا رو بهتر نمیکنهپس انرژی بدو‌از خودت دور کنو‌هررررر کمکی از دستت برمیاد برا اینکه د ...

یک ماهه استرس نگرانی..... نمیشع آدم نگران نباشه

بابام اگر دوباره نتونه راه بره میشکنه 

امروز تولدمه ولی خرابم همیشه مادرم صبح تولدم تبریک میگفت تنهاکسیکه همیشه یادش بود اما الان هیچکی بهم ...

خب مامانت کجاس الان یادش رفته؟

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته، غمگین، گریان اما امیدوار و ادامه دهنده...

همینکه ادامه میدی و‌امید داری یعنی داری زندگی میکنی

چون فلسفه این دنیا رنجه ولی اینکه چطور با رنج زندگی کنی مهمه

یک ماهه استرس نگرانی..... نمیشع آدم نگران نباشهبابام اگر دوباره نتونه راه بره میشکنه

بخدا میفهمم نگرانیت دست خودت نیس چون جزوی از وجودته

خیلی سخته

از خدا از ته دل سلامتیشو میخام

امیدوارم زود گذر کنین از این مرحله سخت زندگیتون

فوت کرده ❤️‍🩹🥺🥺

عزیزم  

خیلی ناراحت شدم 

الهی روحش شاد باشه من مطمئنم امروز برات دعا میکنه 

الهی غرق نور و آرامش باشه 

تولدت هزاران بار مبارک باشه الهی عاقبت بخیر و سفید بخت باشی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

امروز از وقتی بیدار شدم واقعا حس بدی نسبت به خودم دارم همش بغض میکنم،امیدوارم میرم بیرون یکم کار دار ...

نزدیک پریودت نیس؟

اگ نه حتما اون بیرون رفتنه حالتو بهتر میکنه

اگ تونستی حتما ی چیزیم حتی کوچولو واسه خودت بخر

عزیزم خیلی ناراحت شدم الهی روحش شاد باشه من مطمئنم امروز برات دعا میکنه الهی غرق نور و آرامش باشه ت ...

ممنونم ازت💔💔

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
الان دیگ تموم شده بحث فکر کردن و غصه خوردن دردیو دوا‌ نمیکنهب ادامه روزت فک کن ک چجوری بسازیش

والا دیگه به خودم قول دادم باهاش بحث نکنم 

فقط حرف خودشو با داد میزنه دیگه هیچی نمیخواد بشنوه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
امروز تولدمه ولی خرابم همیشه مادرم صبح تولدم تبریک میگفت تنهاکسیکه همیشه یادش بود اما الان هیچکی بهم ...

تولدت مبارک عشقم

امروز روز توعه و خدا قراره تو سن جدیدت بهتریناشو برات بسازه♥️

والا دیگه به خودم قول دادم باهاش بحث نکنم فقط حرف خودشو با داد میزنه دیگه هیچی نمیخواد بشنوه

دیگ بحث‌نکن باهاش سکوت کن

و‌کار خودتو بکن 

چند بار ک ببینه چیزی نمیگی ول میکنه خودش

ی سرم برن بزن بعدش توپ میشی

رفتم دکتر بهم دو تا عضلانی زدن با یه پنی سیلین اون موقع فقط یه گلو درد بود اللن ۴ روزه مریضیم ادامه پیدا کرده هر روز بدتر از دیروز کلیم کار و استرس دارم خسته شدم واقعا