2777
2789
عنوان

دیشب برای اولین بار بچمو بردم خونه خاهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدبین هستین درسته منم با چشم نظر مخالف نیستم اما تا یکی از بچه تون تعریف کنه میگید چشم زد تعریف نکنه میگید اه چه عمه بدی چشم دیدن برادر زاده شو هم ندارد! آدم نمی‌فهمه به چه ساز بعضیا برقصه واقعا شاید بنده خدا تو دلش کلی ماشاالله هم گفته باشه شاید کس دیگه ای اونجا بوده بدون تعریف کردن به چشمش خوش اومده و چشم زده دلیل نمیشه کسی تعریف کرد چشم زده باشه. البته بعضیام همینجوری الکی تعریف میکنن که شما خوشحال بشی ممکنه اصلا هم بنظرش جالب نبوده باشه فقط واسه دلخوشی شما گفته شماهم بدبین

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

تعریف کردن خوبه ولی ی ماشاالله گفتن چیز بدی نیس

چقد حساسی ی ونیکاد بش اویز کن سورشم حفظ کن کسی تعریف کرد بخون بعدم جای ناراحتی خوشحال شو

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
خیلی بدبین هستین درسته منم با چشم نظر مخالف نیستم اما تا یکی از بچه تون تعریف کنه میگید چشم زد تعریف ...

بخدا اگر خواهر مادر خودشون بود اگه این چیزا رو بهشون میچسبوند 

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

تو ک جنبه نداری بچتو ور دلت نگه دار و دیگ جایی نبر

بچه کوچیک عادیه این چیزا براش اتفاق بیوفته 

نمیدونم چرا همه فاز گرفتن توی این دوره  تقی به توقی میخوره میگن مارو چشم زدن 

شما چی هستین مگ تا چشمتون بزنن والا  واسه کسی سر سوزنی مهم نیستین