2777
2789

سلام دخترا من وقتی ۱۶ سالم بود و دبیرستانی بودم یه روز با دوستم رفته بودیم کلاس ریاضی و دوستم گفت عموم میاد دنبالم تو رو هم میرسونیم سر خیابون راهت دوره ما هم تا یه جایی هم مسیریم باهامون بیا که قبول کردم و بنظرم عموی خیلی ساکت و مهربونی داشت طوری که میخواستم از اون به بعدش سرویس مدرسه ام بشه اما بعدا متوجه شدم که عموش و زن عموش رو دادگاه با هم عقد کرده چون عموش به اون دختر تجاوز کرده بوده و خانواده دختره هم شکایت کرده بودن ازش بعد از چند سال زن عموش با یه کیلو طلا عموش فرار میکنه و میره و عموش که یه مرد میانساله هنوز مجرده دوستم خیلی عادی اینارو تعریف کرد و زن عموشو نفرین کرد گفت خودش دلش خواسته حتما ولی اگه اون خودش میخواست که از عموش شکایت نمی‌کرد و بعد از چند سال زندگی پولای عموشو ببره و فرار کنه!! خواستم بگم اصلا به هیچ کس اعتماد نکنید و سوار ماشین کسی که نمیشناسید نشید چون ماجرا میتونه همینقدر دارک بشه واقعا از اون به بعد از تنهایی با بابای دوستمم ترسیدم چه برسه به عموش!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها که نبودی همکلاسیت هم بود 

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

شاید دوست بودن 

دختره میخواسته ازین طریق پسره مجبور به ازدواج بشه

یه ‌پسر همسایه داشتیم دوست دخترش میگه خانواده رفتن مسافرت تو بیا خونمون 

پسره میره یک ساعت بعد برمیگردن همسایه ها امار داده بودن

پسره قایم میشه تو‌کمد دیواری 

پیداش کردن 

یک هفته بعد هم عقدشون کردن

تنها که نبودی همکلاسیت هم بود

چه ربطی داره اگه سرویس مدرسم میشد خب پیش میومد که یه روزایی دوستم نیاد مدرسه و باهاش تنها باشم اگر دوستمم بود شاید عمدا منو تنها میزاشت پیش عموش چون اصلا از تجاوز عموش به اون دختر شرمنده بود و معتقد بود عموش  کار خلافی نکرده دختره خودش حتما قبلش چراغ سبزو نشون داده 

شاید دوست بودن دختره میخواسته ازین طریق پسره مجبور به ازدواج بشهیه ‌پسر همسایه داشتیم دوست دخترش میگ ...

اگه ازدواج باهاشو دوست داشت که بعدش از دستش فرار نمی کرد!