2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندومتریوز ربطی ب رحم نداره ک با سونو واژینال بخواد معلوم شهالبته مطمئن نیستمولی خب وقتی سلوللایی از ...

دکتر البرزی نمیدونم می‌شناسی یا نه 

پرفسور هست در زمینه آندومتریوز 

اون با سونو مخصوص سه بعدی تشخیص میده

چرا اخه

یه بافته که ساده هستش فعلا

D&C نشون داده که سلول بدن خودم نیست بیگانست

با اینکه 4 ماه فقط اونجور بودم دکتر گفت احتمال پیشرفت یهویی بده خوب نیست حالا منتظر جوابم

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
درد پریود که دارم روز اول درد شدید دارم بقیه روزها نه خداروشکر ولی کلا روز اول دارم یکبار به علت فیب ...

بله مشخص میشد

بهترین فرم جراحی برای اندومتریوز لاپاراسکوپیه

بیخود نگرانی

دردای آندومتریوز غیر قابل تحملن

منم یه هفته قبل پریود لک میبینم چندبن ساله....وشاید ۵۰بار سونو دادم اندو نگفته دکتره

لک قیری و خشک؟

من لخته های خیلی ریز خشک 

فکر کن انگار شن ریزه قیری خشک می‌ریزه 

که خشک خشکه رو دستمال 

منم یه هفته قبل پریود لک میبینم چندبن ساله....وشاید ۵۰بار سونو دادم اندو نگفته دکتره

عزیزم ببخشید میشه بگی چند وقته منتظر باردارشدنی؟ 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
یه بافته که ساده هستش فعلا D&C نشون داده که سلول بدن خودم نیست بیگانستبا اینکه 4 ماه فقط اونجور ...

شما کورتاژ رو تکرار کردین؟  برا منم زده تکرار 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران