موطلایی۷۴ مدیر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 16402 عنوان شوهرم میگه میرم باشگاه😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 7648 بازدید | 223 پست توروخدا ی چیزی بگین ی دعایی چیزی پشیمونش کنم 1404/08/18 | 09:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موطلایی۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 16402 خوشبحال فامیلام همشون شوهر های اهل زندگی دارن😭😭😭😭😭
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6479 دور برم دیدم همین جوری ۳تومن اونجا ۵تومن اینجا خرج کردن بی فکر کردن الان هیچی از خودشون ندارن کسی که ... بزار بره اینقدر منفی بافی نکن خدا رو شکر پارتنر من مثل تو نیست هر چیزی رو میگه به اندازه باید باشه وگرنه من خیلی وقت پیش دق مرگ میشدم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6479 خوشبحال فامیلام همشون شوهر های اهل زندگی دارن😭😭😭😭😭 مگه باشگاه رفتن به اهل زندگی بودن ربط داره؟پارتنر من خودش باشگاه داره نمیشه بگیم چون شغلش باشگاهیه پس اهل زندگی نیست چون مکمل میخوره اهل زندگی نیست اتفاقا مکمل میخوره هیکل هم داره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6479 من علاقه ای ندارم. کلاس خیاطی میرم. مشکل من این نیست که اون بگه نرو فعلا. مشکل من اینه بی عاره روز اول که اومد خواستگاری نفهمیدی بی عاره؟چرا پس جواب مثبت دادیخانوم هر آدمی معیار خودشو برای زندگی داره نمیشه که همسرتون رو محدود کنید نره باشگاه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6479 اشکالش چیه عزیزمخودتم برو میدونی اشکالش چیه؟زن و شوهره بلد نیستن با هم حرف بزنن بزور میخوان به هم دیگه عقاید همو تحمیل کنن نمیخوان قبول کنن که هر کس تو هر سنی میتونه هر کاری رو انجام بده پول باشگاه رو کنار بزارن پول پس اندازو کنار بزارن که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6479 حالا من همش به شوهرم میگم برو باشگاه هیکلت از فرم نیوفته . کسی که بخواد خیانت کنه به هیکل و خوشگلیش ... یه خانوم عاقل تو تاپیک پیدا شد که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6479 شوهر من مثل پسرها رفتار میکنه کلن تو شوهرتو بلد نیستی اونم تورو که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
دلا79 عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 429 انشالله که پشیمون بشه نره نه بابا الان چند ساله میره 4 5 ساله میره خودشو میکشه یکم بد تیپ شه منم مشکلی ندارم اتفاقا منم ترغیب میکنه دلآ نفسم هستم ❤️❤️
دلا79 عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 429 من علاقه ای ندارم. کلاس خیاطی میرم. مشکل من این نیست که اون بگه نرو فعلا. مشکل من اینه بی عاره خوب ت خیاطی میری اون بره باشگاه مشکلش چیه دلآ نفسم هستم ❤️❤️
دلا79 عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 429 آقا کسی هست؟؟؟ ببینبه خوشتیپی نیست بخدا و گرنه شوهرم دانشجوعه هم استاد زن دارن هم همکلاسی هم سرکارش ولی خوب خیلی هم میرسه به خودش همیشه از ناخون بگیر تا ریش و مو و عطر و لباس دیگه بگم نکن که خیانت میکنی بیخیال باش به خودت و پوستت و زیباییت برس دلآ نفسم هستم ❤️❤️