2777
2789
عنوان

یعنی انقد شوهر کردن مهمه

446 بازدید | 24 پست

دختر خالم یه سال از من کوچکتره ما از بچگی صمیمی بودیم هر روز حال همو میپرسیدیم تا دیدم یه مدت اصلا خبری ازش نیس فک کردم حالش بده زنگ زدم دیدم خیلی ناراحته و بعدش هم چند بار زنگ زدم گفت اره حالم بد بود و فلان

بعد فهمیدم نه براش خواستگار اومده به من نگفته... 

دلم گرفت یعنی یه شوهر کردن انقد مهم بود که ترسید به من بگع و نشع یا منو انقد حسود دید منی که انقدر نگرانش بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره، میگن کارهای مهم رو تا انجام نشده به کسی نگید، منم به هیچکس نمیگم حتی خانوادم که خیلی برام عزیزن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ماهم تا قضیه جدی نشه به کسی نمیگیم نه برای حسادت و و فلان

میگیم بده اسم خواستگار نمونه رو دختر هی بگن مثلا فلانی رفته خواستگاری دختره فلانی از این لحاظ بدمون میاد

آواکادو سایت🥑                                                            

ربطی نداره هر چیزی رو انقدر سریع به خودتون نگیرید 

وقتی هنوز چیزی قطعی نیست چرا باید همه جا رو خبر کنند؟ 

حالا اگه هم می گفت بازم تاپیک می زدی پز خواستگارش به من می ده! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

لزومی نداره خواستگارش رو به شما بگه چه دوست صمیمی چه غیرصمیمی چون زندگی شخصی اونه.

ناراحتی و حال بدش چه ربطی به خواستگار داره شاید واقعا حال روحیش خوب نبوده و دوس نداشته با کسی در میون بزاره. از یک دید قضاوت نکن.

خوب قطعی نشده که بگه 

ناراحتیشم به خاطر استرسی که از زندگی آیندش داره هست 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

حالا این قضیه به کنار، ولی من 2،3 تا از دوستای صمیمیم بعد ازدواج کلا تو افق محو شدن!! کسایی که خیلی له له شوهر میزنن احتمالا بعد ازدواج محو میشن مراقب باشید 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞