2777
2789

من همسرم وضع مالی خوبی داره 

ولی مامان بابام مریض احوال و وضع مالی انچنانی ندارن

گاهی یه کمکی میکنم بهشون 

ولی چون دوس ندارم شوهرم یهو منت بزاره دستو بالم خیلی بسته س 

خیلی غصه میخورم

بهترین جا هم که میرم فکرم ناخوداگاه میره سمت اونا .. 

میدونم مقصر زندگیشون من نیستم ولی نمیدونم با این افکار چه کنم

هر بژی کورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه تحت پوشش کمیته بشن؟یا بی اظلاع همسرت از پس اندازت کمک کن،یا ی وقتا غذایی میوه ای 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

من 

البته خانوادم وضعشون بد نیست ولی خب به اندازه ما نیستن من خیلی کمک کردم خیلی هم منت شنیدم برام مهم نبود

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نمیشه تحت پوشش کمیته بشن؟یا بی اظلاع همسرت از پس اندازت کمک کن،یا ی وقتا غذایی میوه ای

اخه اونام مگه چقدر میدن 

یه بار گفت زدم  به شوهرم حس کردم خوشش نیومد دیگه نگفتم

هر بژی کورد

یکی از راه هایی ک بتونی کاری بکنی براشون اینه که نسبت ب خانواده خودشم همون کارو بکنی اینحوری منت نمیتونه بزاره یا مخالفتی کنه 

مثلا میخوای یه چیزیو ب عنوان هدیه بهشون بدی بگیو بریم برا مامانا اینو بگیریم 

این هفته این مناسبته داریم میریم خونه خانواده ها این چیزارم بخریم ببریم دست خالی نباشیم 

هم راحت تر میگی هم بهتره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️