2777
2789
من الان اگر بشینم درسم بخونم مستقل شم دستم تو جیب خودم باشه از پول خودم بعدا میوه بخرم بزارم جلو خان ...

اصلا هدفت اشتباهه

شوهرت تحصیلکرده وباشعور باشه هر دیقه میوه هم میفرسته دم در مادرت

من الان داشتم میگفتم شوهرم چند روز پیش یه جعبه انار خرید نصفشو داده بود مامانم اینا

نصفشو آورد خونه

یه کیلو هم من آوردم واسه همکارام کهدور هم بخوریم

اینا تو انتخاب شوهر دقت نکردن 

نه تو انتخاب مسیر درسی وشغلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄😄ایشون دون کردن انارو

اناردون شده زیاد میخورن  باید دون نکرده میاورد طرف جرات نمیکرد بخوره از دست کثیف کاریش منم قبلا هرکی می اومدخونم دون میکردم شوهرم اعتراض میکرد بعد فکرشو کردم راست میگفت یه کیلو دون کنی پر یه کاسه میشه هم جلوه میوه ها کم نشون میده هم همشو میخورن ازاون به بعد دون نکرده میزارم

وای اسی خدا بدادت برسه چقدر سخته پاشم برم درسمو بخونم ان شاالله مستقل شم بعد ازدواجم اینجوری گرفتار ...

دقیقا 

منم همین حرف ها رو به دخترم همیشه گفتم و میگم 

میگم تو درستو بخون مدرک تو بگیر اگه شوهرت خوب و آدم حسابی که هیچ اصلأ بشین خونه هر کاری دوست داشتی بکن

ولی اگه یک درصدم خدای نکرده بد بود اذیتت کرد یا هر مشکل دیگه ای داشت برین بهش راه تو ازش جدا کن و اصلا تحمل نکن 

اصلا هدفت اشتباههشوهرت تحصیلکرده وباشعور باشه هر دیقه میوه هم میفرسته دم در مادرتمن الان داشتم میگفت ...

درسته راست میگی ولی همه تحصیل کرده ها هم باشعور نیستن 

درکل مستقل بودنه خیلی خوبه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دقیقا منم همین حرف ها رو به دخترم همیشه گفتم و میگم میگم تو درستو بخون مدرک تو بگیر اگه شوهرت خوب و ...

عزیزدلممم ان شاالله خدا برات بسازه 🥺

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اناردون شده زیاد میخورن باید دون نکرده میاورد طرف جرات نمیکرد بخوره از دست کثیف کاریش منم قبلا هرکی ...

افرین دقیقا

بعد خداوکیلی اسی شوهرشو میشناخته که شکمو هست، یه کاسه هم برا شوهرش درست میکرده اتفاقا مخصوص جلوی داداشش میگفته اینو مخصوص برای شما درست کردم( مثلا ترش باشه با نعنا خیلی خوشمزه است یا هر جور شوهرش دوست داره) اینجوری اروم میشد همه چی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه بابا چه حرومی!!!؟این حق نداره تو اون زندگی مگه

خودتون برید از هر کی میخواید بپرسید قانونی شرعی اخلاقی

بله حرامه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

نه بابا چه حرومی!!!؟این حق نداره تو اون زندگی مگه

حق اسی داخل زندگی مشترک سهمی از خونه و نفقه و خورد و خوراک و این چیزاست

مثلا شوهرش باغ داره، اسی حق نداره بدون اطلاع و رضایت شوهرش حتی یدونه سیب از باغ بده به هر کس. 

شما برعکسش رو تصور کن، شوهر اسی حق داشت از باغ اسی میوه برداره یواشکی بده به خواهرش؟ نه .

هم شوهرت 

هم داداشت هر دو پرو ان

شوهرت واسه دو دونه انار قیامت کرده

برادرت در یخچال باز بوده دید زده گفته سیب نمیخوام طالبی و انار بیار!

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

هم شوهرت هم داداشت هر دو پرو انشوهرت واسه دو دونه انار قیامت کردهبرادرت در یخچال باز بوده دید زده گف ...

دقیقا

😐😂 بهترین راه حل کم کردن تماسه