2777
2789
عنوان

مهم ترین دغدغه تون که حالتون بد می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 34 پست
ضامن یکی شدمالان برام احضاریه اومده اصلا نمیدونم چیه نمیدونم چیکار باید بکنمیعنی یادم میوفته نفسم از ...

زنگ بزن خیلی قاطع بهش بگو مسیله روحلش کن 

حتما معلم هستی؟

من معلمم 

فامیلا فقط موقع ضمانت یاد معلمای بدبخت میفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن خیلی قاطع بهش بگو مسیله روحلش کن حتما معلم هستی؟من معلمم فامیلا فقط موقع ضمانت یاد معلمای بد ...

چند بار بهش زنگ زدم میگه مشکلی نیست 

اما این آخر وامه یکی دوتا معوقه داشت حالا همه رو یه جا میخوان 

نمیدونم دقیقا سر در نمیارم از قوانین بانکه و وامه

راستی نمیدونی اگه نرم چی میشه؟

نداشتن خونه

منم ندارم و خونه کلنگی پدر شوهرم می‌نشینیم و سالی چندبار حکم تخلیه مون  صادر میکنن و کلیییی منت 😑ولی شوهرم در نمیاد 

دعا کنیم به همدیگه که خونه دار شیم

منم دغدغه م همینهبا این تفاوت که ۹۴ کیلو شدم با قد ۱۷۰پارسال همین موقع ده کیلو کمتر بودم بازم ناراحت ...

آره منم پارسال ده کیلو کمتر بودم  اعصابم خورد که لباس های دلخواه مو نمی تونم بپوشم 😭

شاید به خاطر اضافه وزن پریودت عقب افتاده نگران نباش 

بچم درست حرف نمیزنه خونه نداریم ماشین خوب نداریم کاش ماهی صد میلیون درآمد داشتم

بچه ت چند سالش؟ 

ماهم خونه و ماشین نداریم 

گفتم خونه کلنگی پدرشوعرم می‌نشینیم هرساله چندبار میگن تخلیه کنید ولی منت میذارن و تا میگیم بالا چشم تون ابرو هست میگن تخلیه کنید

همه چیش اوکیه فقط کلمه ای حرف میزنه و چند تا جمله نه عسل ندادم

طبیعیه خب 

نگران نباش 

اگر گوشی دورش کن تا میتونی براش قصه و شعر بخون و تشویقش کن که اونم مثل تو حرف بزنه 

ببرش جاهایی که دوست داره

از کسی که خیلی ازش تتثیر میگیره بخواه که بلند و رسا باهاش حرف بزنه 

پسر من از ۴ ماهگی کلمه گفت از بس همه گفتن یهو سکوت کرد خیلی چیزا بلد بود اما سکوت کرد تا ۱ سالگی بعدش کاملا نامفهوم حرف زد تا دوسالگی خیلی نگرانش بودم هر کی میدید میگفت چرا اینجوریه 

اما بعد دوسالگی خودش زبون باز کرد حین زبون بازکردنش عسل رو شروع کردم و مرتب میدادمش دوباره برگشت به نامفهوم و سنگین حرف زدن حتی لکنت زبان گرفت خیلی ترسیدم 

تا یه بنده خدایی گفت عسلو قطع کن اول حرف زدنشه به خاطر عسله چون زبونو سنگین میکنه 

منم دیگه ندادم خدا رو شکر واقعا خوب شد 

و اینکه تخم بلدرچین تخم کبوتر اگر پیدا کنی براش خوبه مرتب بده بخوره

همه چیش اوکیه فقط کلمه ای حرف میزنه و چند تا جمله نه عسل ندادم

بابا به خدا نگران نباش 

خداروشکر که اونا رو میگه 

باهاش زیاد بازی کن 

جمع شلوغ ببر

مهدکودک 

یا گفتار درمانی

چند بار بهش زنگ زدم میگه مشکلی نیست اما این آخر وامه یکی دوتا معوقه داشت حالا همه رو یه جا میخوان نم ...

برو بانک بپرس ببین چنتا قسط عقب افتاده 

چون با یکی دوتا احضاریه نمیفرستن 

بعد به طرف زنگ بزن بیاد بانک و به کارمنده بگو به خودشون توضیح بده 

احضاریه رم بده بهش بگو حلش کن 

من ضامن وام ازدواج دختر خواهرم شده بودم ،دامادمون نمیریخت،بعد حساب منو مسدود می‌کردن و از کارت من پول برمیداشتن و حساب  رو رفع مسدودی میزدن 

زنگ میزدم میگفتم حسابم مسدود ،میرفت بانک میکفتن حساب باز کردیم میومد به خواهرم می‌گفت خواهرت دروغ میگف حسابش مسدود نبود 😑 خب آدم حسابی چون پول از کارت من برداشتن بعد از مسدودی در اوردن دیگه 

یا ضامن خواهر شوهرم شدم و از حسابم هشت سال پیش یک میلیون و خورده ای برداشتن حتی زنگ نزد ببینه چه خبره شوهرم بهش گفته بود حداقل یه عذر خواهی کن ببین چقدر از کارتش برداشتن ،بهم پیام داد چقدر از کارتت برداشتن گفتم ،برگشت بهم چی گفت به نظرت؟ گفت فک نمیکنم این قدر برداشته باشن برم از بانک بپرسم بعد پولت میزنم 😑

فک میکرد من صد تومن ،دویست تومن اضافه میگم رفته بود پرسیده بود و با خجالت زد به کارتم 

ولی بازم دلم میسوزه و ضامن همه میشم