2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو و بچه هات شروع کنید به بگو و بخنددکردن حتی الکی و ظاهری !

توی سفره دیگه بشقاب براش نزارر

غذاشو جدا بکش

یه حوری وانمود کن که بدون اون زندگی سخت نیست 

ارایش کن و خوش پوش باش جلویرچشمش 

شاید تیکه بنداره ولی اهمیت نده

بزار فکر کنه داره حدف میشه 

کم کم تشریفرمیاره

وااا مگه من چکار کردم خیلی شک کرده بودی میمودی تو اتاق دنبالم پیشم مینشستی عجب از دست این مردها

بخدا پاشد اومد بدو بدو تو اتاق گفت داری چیکار می‌کنی چرا کتابو دفترو برنداشتی بیاری جلو من عکس بفرستی 

بعد همین آدم واسه زنداداشش نیشش بازع

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

ولی یه چی بهت بگم اویزه گوشت کن 

خودت شوهرت رو بهتر ازما میشناسی

من شوهرم ادمیه که اگه هی برم نازش رو بکشم و التماس کنم پروتر و وحشی تر میشه ولی اگه سگ محلش کنم به یه هفته میاد التماس

غذا میکشم براش و به بچه ها میگم صداش کنن خودم یا زودتر خوردم یا بعد میخورم توصورتش نگاه نمیکنم وقتی خونس میرم تو گوشی یا تو اشپزخونه خودم رو سرگرم میکنم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹