2777
2789
عنوان

چشم پزشک مشهد😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 45 پست
ای خدا😭😭😭😭😭

دوست عزیز بی شک گاهی بی وسیله معجزه میکنه خدا با شفاعت معصومین گاهی هم درکنار نذر و دعا کمی نیاز به تلاش و درمان

مشکل دخترت نمیدونم چیه اما برا انواع مشکلات چشمی درمان هست توکل به خدا،

بزن رو اسم کاربریم تاپیکمو بخون توضیح دادم اگه پیداش نکردی بگو کپی کنم بفرستم

همونجا که هستی دکتر خوب نیست؟همونجا دکتر ببر از همونجام به امام رضا متوسل بشواگر اونجا دکتر خوب داری ...

هست ولی مشهد مطمعنا بهتره،اینجا دکتر میگه حتی اگه عمل کنم دیدش بهتر نمیشه فقط جلو پیشرفتش میگیریم اونجا میگم شاید راهی باشه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست ولی مشهد مطمعنا بهتره،اینجا دکتر میگه حتی اگه عمل کنم دیدش بهتر نمیشه فقط جلو پیشرفتش میگیریم او ...

پس باید بری بیمارستانهای چشم پزشکیش و اعلام کنی موقعیتت اورژانسیه

حتما نوبت ویرپزیت میدن

به امید خدا که مشکلش به بهترین شکل رفع میشه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

عزیزم امید بر خدا کاشکی تلفنی با منشی مطب صحبت میکردی و مشکل دخترتو میگفتی ولی بری همونجا بشینی آخر وقت معمولا میزارن برین تو برای عمل لیزیک که دکتر صداقت بهترین دکتر مشهد حالا مشکل دختر شمارو نمیدونم

پس باید بری بیمارستانهای چشم پزشکیش و اعلام کنی موقعیتت اورژانسیهحتما نوبت ویرپزیت میدنبه امید خدا ک ...

امیدارم خدا ازدهنت بشنوه😭

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
عزیزم امید بر خدا کاشکی تلفنی با منشی مطب صحبت میکردی و مشکل دخترتو میگفتی ولی بری همونجا بشینی آخر ...

دخترم در اثر ضربه قرنیه چشمش آسیب دیده وروز به روز دیدش داره کمتر میشه؛برای پس فردا دکتر وقت عمل داده اینجا 

سلام عزیزم .کلینیک بینا در مشهددکترزیادداره..همگی هم فوق تخصص و جراح هستن دوست داشتی ببر...انشالله ک ...

اونجام بیمارستان چشم؟چون گفتن خاتم النبیا

دکتر صداقت کارش بی نظیره 

دکتر وجدانی هم همینطور 

من پیش صداقت عمل چشم کردم عالی بود تو مشهد حرف اول میزنه

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

دکتر صداقت کارش بی نظیره دکتر وجدانی هم همینطور من پیش صداقت عمل چشم کردم عالی بود تو مشهد حرف اول م ...

به نظرت برم مشکلمو بگم کارمو راه میندازن؟ساعت ۸ماشین راه میفته ساعت ۱۲میرسم مشهد😭😭

بله عزیزم همه متخصصان چشم فقط خصوصی اگه بیمه باشین مشکلی نیس

بیمه سلامت بیمه دیگه ای ندارم

اینجا گفتن فقط پول آمپولی که تزریق میشه تو چشمش ۱۰تومنه؛اگربیمه قبول کنه ۲تومن

چشم دخترم مثل اول بشه پولش مهم نیست جورمیکنم