2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت بخاطر پول 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2858 بازدید | 98 پست
من اصلا آخه منظورم سر کار رفتن اون نبود بخدا نرسیدم خودم مریض شم همین :)

خب عزیزم گیرم منظورت سرکار رفتنش باشه کی با ۱۸ تومن حقوق میتونه زندگی و بچرخونه حالا اونم مرخصی بگیره از حقوقش کسر کنن ببخشیدا ولی شوهرت خیلی بیغیرته اون اگه بفکر تو بچه اش بود باید شب و روز کار میکرد تا شما تو رفاه باشین

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
اگه خونه داری ماشین داری و قسط نداری و ۱۸ تومن خالص برای خرج کردنه که خوبه ولی اگه به غیر از این باش ...

ماشین نداریم خونه نداریم قسط هم نداریم 

۱۸ تومنم هم مخارج روزانه هم پس انداز واسه همون میگم مرخصی نگیر دیگه این ماه کلا ۹ میدن اگه چهارشنبه رم مرخصی بگیره کلا ۸ میدن:)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بی ناموسه شوهرت حالا شوهر من خودم و بکشمم مرخصی نمیگیره میگه من بخاطر کار و درامدم مردم اگه در ا ...

کارش چیه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

از اعماق وجودم 

از مردی که غیرت نداره انقد راحت راجب ناموسش حرف میزنه و عفت کلام نداره حالم بهم میخوره

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

درست میگه بعدم استارتر خودش زبون داره دنبال جنجال و آتیش بیاره معرکه نشین

شما اصلا درکی ندارین از زندگی 

الان حقوق نود درصد کارمندا بین ۱۵تا۲۵ میخوای برن عقیم کنن امثال شما راحت شین ، مگه استارتر درباره بارداری حرف زد اصلا؟؟ درباره اخلاق زشت حرف زد نه بارداری 

چطور بدون در نظر گرفتن بقیه مسائل آدم راحت این مدلی حرف بزنه این یعنی یا خیلی بچه و بی تجربس یا احمق تمام عیاره

من اصلا کاری به اسی ندارم درباره این مدل حرف زدن صحبت میکنم 

کسیایی که انقد راحت از این زرها میزنن خودشون اتفاقا گدا گدول ترین قشر جامعن و بسیااار بی فرهنگ محتاج همین ۱۸ تومن ولی فقط زر زر کردنشون خوبه 

حسبی الله ❤
آنقدر حالم بده شد اصلا. حرفم نزدم اومدم اتاق :)))

بیخیال بارداری ب بچت فکر کن 

دختره یا پسر اسمشو چی میخای بزاری

سنو هاتو رفتی

میخای سز کنی یا طبیعب

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن