2777
2789

خودمـ به گربه . البته نگهداری نمیکنمـ اما علاقه ی عجیبی دارمـ 

چون قیافه ی دوست داشتنی ای داره و بامزززززس !.

سبب خیر و برکته ، ناپاک نیست. و اینکه حس میکنم احساسات قوی ای دارن و مهربونن.!

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

من پرنده دوس دارم

ولی خب هیچ طوره وجدانم راضی نمیشه

پرنده که خدا براش بال افرید تا آزاد و رها باشه

اسمون رو بگرده. 

بیارم توخونه

میرم توی حیاط از تماشای گنجیشک ها لذت می برم. 

مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پرنده دوس دارمولی خب هیچ طوره وجدانم راضی نمیشهپرنده که خدا براش بال افرید تا آزاد و رها باشهاسمو ...

آفرین. 

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

پانداهاهم خیلی بانمکن

آره دقیقاً اما متأسفانه تو کشور ما فکر نکنمـ پاندا باشه.!

پرنده ها رو دوس دارم اما هیچی تو خونه ندارم

مرغ عشق و عروس هلندی قیمتی ندارن و نگهداریشون هم که ...

لاک پشت

آره بامزززززس و البته خیلی خیلی آزوم