2777
2789
عنوان

من اصلا مشکلی ندارم خرج خونه رو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 125 پست
پول کسب و کارمو ایشون خودشون دادن و من به اصرار خودم کار میکنم و همیشه میگن کاش دیگه کار نکنی بچه دا ...

ماجزا شما یگم متفاوته 

خيلی خانما مخصوصا کارمندان و..همسرشون هیییییچ نقشی در شغلشون نداشته صفرتا صد خودشون رسیدن

درکل اگه از مدل زندگیست راضی هستی حس خوبی میگیری و در حقت ظلم نمیشه ادامه بده 

ببین من با مدل زندگی شما مخالفم ولی خب نظر شخصی هرکس مهمه قرار نیست همه مثل هم باشیم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم دقیقا منم نمیخوام جدایی بینمون بیوفته من مشکل خونوادگی داشتم همسرم خرج عروسی منو داد ا ...

خب دیگه خودت می‌دونی شوهرت چقد برات فداکاری کرده پس قدرشو بدون با نظرات دوستات و اینجا هم به زندگیت لطمه نزن. از مسائل زندگیت سعی کن پیش کسی نگی هیچکی دلسوزت نیست. اتفاقی یا دعوایی هم پیش بیاد تو خونه شماست نه خونه کاربرای اینجا یا دوستات. 

من واقعیتش مشکلم این بود که اگه قراره کار کنم و خرج کنم خب میمونم خونه بابام😂کلا با روحیاتم جور درن ...

والا کلی حق و حقوق از دست بدیم کلی مسئولیت بهمون اضافه شه بعد تازه خرج مرد جماعت م بدیم 

این ازدواج برای زن احمقانه و فقط ضضرره و به نفع مردای تن پرور بی مسولیت هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

در ایران هیچ چی زندگی برای خانم مشترک نیست که موقع پول و حقوق یادتون میفته زندگی مشترکه!!!زن درکشور ...

اخه قضیه من فرق داره شوهر من مثل پدرم بوده

سرمایه شروع کارمو خودش داده و من به زور راضیش کردم که کار کنم

خودش مخفیانه منو دانشگاه ثبت نام کرد که از همسنام جا نمونم و گفت نمیخوام ازدواج مانع پیشرفتت بشه

جهازمو خرید 

عروسیمو گرفت 

حتی وقتی پول نداشتیم قرض کرد تا من از لباس پوشیدن جا نمونم 

من دوران عقد یبار سر حرف فامیلام که منو پر کرده بودن میخواستم جدا بشم هرچی طلا خریده بود واسمو آورد ...

چه مرد باغیرتی!  الهی خداحفظتون کنه برای هم،  قدر همسرت و زندگیتو بدون عزیزم فکر روزایی که قرار نیست بیادم نکن انشالله صد ساله بشه زندگیتون 

مگه زنها که روی حقوق شوهر حساب باز میکنن فقط اونا رو برا حقوقشون میخوان؟فقط کنجکاوم نظرتونو بدونم نه ...

این دوتا کاملا متفاوته اصلا نمیشه مقایسه کرد .مقایسه اینا خنده دار و احمقانه س

از نظر انسانی شرعی قانونی مرد وظیفه تامین مالی داره یه چیز بدیهی هست که اصلا نیاز به توضیح نداره مرد کلی امتیار در جامعه داره ولی درعوضش باید یه حداقل مسئولیتی تقبل کنه 

ولی خانم وظیفه ای در تامین مالی نداره مسوولیت هایی که گردن خانمه انقدر کمر شکن هست در کنار این که هیچ حقوقی هم در ازدواج به زن داده نمیشه که انتظار تامین مالی از زن داشتن نه اخلاقی هست نه انسانی نه شرعی و قانونی 

سوالتون مثل ابن میمونه بگی مردهایی که میگن بچه دار شیم زنهار ث برای تولید مثل میخوان ؟!!!!!!!!

والا کلی حق و حقوق از دست بدیم کلی مسئولیت بهمون اضافه شه بعد تازه خرج مرد جماعت م بدیم این ازدواج ب ...

عزیزم شوهرم خودشم کار میکنه و من شاید از چیزی که میخریم پولم به ۲ دانگش برسه که اونم اگه برسه

و در حقیقت همسرم ۴ دانگ رو میخره و اون ۱ دانگ هدیه ایشون به منه 

و در ثانی

مگه هردومون برای فرزندمون تلاش نمیکنیم؟

اخه قضیه من فرق داره شوهر من مثل پدرم بودهسرمایه شروع کارمو خودش داده و من به زور راضیش کردم که کار ...

میدونی مزد یکه همسرش دوست داذه بی چشم داشت و بی منت براش همه کار میکنه یعنی درازای خرج پول انتظار خرج متقابل از همسرش نداره 

شما اگه از زندگیت راضی تاره اموالم بنامت هست چرا تردید به دلت راه میدی؟

والا کلی حق و حقوق از دست بدیم کلی مسئولیت بهمون اضافه شه بعد تازه خرج مرد جماعت م بدیم این ازدواج ب ...

همون والا

مردا قدر نمیدونن

تازه مال من یخچالو جارو میکنه

فک کن خرج غذای اینو میخواستم بدم زور داشت

قشنگ دو برابر من میخوره🫠

ببین خیلی دوستش دارما

ولی خوشم نمیاد خرج غیر کادو کنم براش مگر مورد حادی باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اخه هرچی میگیریم به اسم منم زده میشه خدایی نکرده روزی جدا بشیم اموال من برای خودمخ

بحث خدایی نکرده فقط جدایی نیست، خیلی اتفاقات ممکنه بیفته که به پول نیاز داشته باشی و نتونی از این اموال استفاده کنی کسی هم نباشه بهت کمک کنه، زندگی فقط امروز و فردا نیست، بنظرم بهتره ذخیره داشته باشی 

عزیزم شوهرم خودشم کار میکنه و من شاید از چیزی که میخریم پولم به ۲ دانگش برسه که اونم اگه برسهو در حق ...

کامن‌ت بالا گفتم شما همه چیزم برای خودت پس انداز کنی بازم به فرزندتان میرسه خب چه اصراری هست حتما همسرتون م شریک باشه؟!

اگه اینجوری بخوابم حساب دونگی کنیم چرتکه بندازیم همین که شما باردار میشی مجبور نیستی رحم اجازه ای کنی چند میلیارد هزینه کنی داری کل ی لطف در حق همسرت میکنی و میلیاردی هدیه میدی بهش ..

من بامدل زندگی شمامخالفم ولی اصراری ندارم شما مثل من فکر کنی همین که خودتون حس خوشبختی میکنی کافیه

همون والامردا قدر نمیدوننتازه مال من یخچالو جارو میکنهفک کن خرج غذای اینو میخواستم بدم زور داشتقشنگ ...

دیگه مزدی که پول میوه و خورد و خوراکم با زنش چرتکه بندازه غلط اضافه کرده ازدواج کرده دنبال عابر بانکه نه همسر !