2777
2789
عنوان

راستش زود نجنبی سن حال من می شه کابوسی که ته نداره متاسفانه

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 18 پست
تراپی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره نیاز دارم بعد ضربه ای که کنکور بهم زد به شدت بهش نیاز دارموقتی همه جا مسخره ام ...

ببین من ده دوازده سال پیش که موقع نتایج حتی اقوام دورم اول صبح زنگ میزدن چیکار کردی، یکسال پشت کنکور موندم، وقتی حتی همسایه و غریبه جسارت سرزنشو دخالت داشت که جلوتو بگیره بگه چرا نرفتی سال دیگه سختتر میشه ها 

الان ک جرات نداری به دخترخاله و دخترعمت بگی چی قبول شدی

من یکسال موندم و الان ک ده دوازده سال میگذره میگم مهم نبود کاش ده سال هم شده میموندم تا رشته دلخواهمو میاوردم، کاش اصلا دانشگاه نمیرفتم 

اصلاااااا مهم نیس 

الان فرصت طلاییته نذار کسی بهت حس ناکافی بودن بده، حتما تونستی تراپی برو به حرف حداالناسی حتییییییی مامان بابات بها نده به درک هر چی میگن

اینم بگم همه اونایی ک منو سرزنش میکردن دقیققققققا در جایگاه من بچهاشون قرار گرفتن😂 من یکسال موندم بچه های اونا دو سه سال😂😂 اخرم یه رشته ی چرت رفتن، همون حرفایی که به من زدن یکی دیگه پیدا شد به خودشون بزنه 😂مو به مو همون حرفا 

من ک بخشیدمشون، ولی بدون کارما هس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تراپی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره نیاز دارم بعد ضربه ای که کنکور بهم زد به شدت بهش نیاز دارموقتی همه جا مسخره ام ...

عزیزم اصلا خودتو با بقیه مقایسه نکن 

خیلی ها هستن سال اول قبول نمیشن اما این دلیل نمیشه ناامید بشن و بقیه رو هم ناامید کنن 

هرکسی تو یه سنی شکوفا میشه و رشد میکنه

اصلا نگران نباش 

من ۳۴ سالمه و سال اول کنکور قبول نشده بودم سال دومش هم حقوق قبول شدم اما ترم اول انصراف زدم و یه رشته دیگه خوندم بعدش دوباره آزمون دادم و حقوق دراومدم و خوندم شاغل هم شدم که بعد ازدواج خودم خاستم کار نکنم .

الان تو فکر اینم که سال آینده بخونم برا آزمون وکالت ۳۴ سالم هم هست

اون روز یه خانم ۳۰ساله هم گفت میخام کنکور پزشکی بدم آیا دیر شده که همه تشویقش کردیم گفتیم نه 

هیچ وقت دیر نیست برا درس خوندن و پیشرفت کردن 

یادمه هم دانشگاهی داشتم هم سن و سال پدر و مادرم بودن

دختر جان ناامید نشو و اهمیت نده به سرزنش ها و حرفا مُفت دیگران  

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

قصه اون لاک پشت رو شنیدی که افتاد تو چاه 

دوستاش بالا چاه وایستادن و گفتن کار نمیتونیم بکنیم برات تو میمیری فقط گِل میریزم سرت که زودتر بمیری 

لاک پشتی که افتاده بود تو چاه کَر بود نمیشنید چی میگن اونا خاک میریختن و میگفتن نیا تکون نخور 

اما اون لاک پشت کَر فک میکرد دارن تشویقش میکنن و میگن بیا تو میتونی اونم خاک که میریختن خودشو می‌کشید بالا و بالاتر تا از چاه اومد بیرون 

تو هم یا نشنو حرفا بقیه رو یا مثبت بشنو هرچی گفتن تو بگو منظورشون این بود که من میتونم و حتما قبول میشم و...

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!