2777
2789
عنوان

کیا متاهلن ولی تنهان جدایی عاطفی بینشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 55 پست
ببخشید اگه همسرشون خیانت کنه ایشون هم باید خیانت کنن !!؟سوالتون درست نیست یا حداقل من قبول ندارم ❌!! ...

نگفتم خیانت کرده

منظورم اینه که چه دلیلی داره که میخواد خیانت کنه

نگفتم خیانت کردهمنظورم اینه که چه دلیلی داره که میخواد خیانت کنه

بله درسته 

کاش میگفتیم  خیانت کردن درست نیست و اینا چون دودش  تو چشم خودش میره 

نه اینکه دلیلشو بپرسیم که جرا ؟

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی وقته دیگه کاریش ندارم خودم برا خودم می‌پوشم میخورم میرم باشگاه بیشتر تو گیم ها بازی میکنم کل ...

یعنی واقعا بعداز این کارایی که گفتید انجام میدید ،دیگه نیازی بهش نداری؟ کناراومدی؟پذیرفتی که باید درحین متاهلی تنها باشی؟

اینکه همیشه حرف حرف شما باشه

ببخشیدعزیزم کودک که نمیخایم تربیت کنیم،شریک زندگی گرفتیم که خیر سرمون درست زندگی کنیم اونوقت یه آقای ۳۰ساله رو چطوری میشه کنترل کرد که بگه حرف  حرف شما

ببخشیدعزیزم کودک که نمیخایم تربیت کنیم،شریک زندگی گرفتیم که خیر سرمون درست زندگی کنیم اونوقت یه آقای ...

کودک نگرفتی بله

ولی مرد برده هم نگرفته که هرجور بخواد اذیتش کنه 

شما اگه همسرت مطیع بشه ناراحت میشی ؟

کودک نگرفتی بلهولی مرد برده هم نگرفته که هرجور بخواد اذیتش کنه شما اگه همسرت مطیع بشه ناراحت میشی ؟

ناراحت نمیشم.اما به اختیار من نیست که مطیع بشه. وقتی شخصیتش شکل گرفته،توی خانواده و فرهنگ متفاوت رشد کرده.خیلی خصوصیات اخلاقیش اصلا ژنتیک ویا وراثتی هست.محیطی که توش زندگی کرده و اطرافیانش.

اونوقت من میتونم اون رو مطیع کنم؟