2777
2789
عنوان

حضور خدا

50 بازدید | 10 پست

بیاین از وقتایی بگین که حضور خدارو تو زندگیتون حس کردین یه نشونه یه اتفاق یه گرهی که خدا کمک کرده باز شده نمیدونم هر چی بگین خدا رو چجوری حس کردین چجوری فهمیدین کنارتونه داره کمکتون میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوبی بهت دست میده؟ وقتی ازش کمک و ارامش میخوای واقعا به قلبت ارامش میده؟

خیلی...

حقیقتا حسی که موقع حرف زدن باهاش دارم قابل وصف نیست

واقعا یه موقع هایی فکر میکنم اگه خدا نباشه پس توی این دنیا منِ انسان باید به چی دلمو خوش کنم؟

یعنی نه تنها مطمئنم خدا وجود داره، بلکه حتی مطمئنم صدای ما رو هم میشنوه

خیلی...حقیقتا حسی که موقع حرف زدن باهاش دارم قابل وصف نیستواقعا یه موقع هایی فکر میکنم اگه خدا نباشه ...

من این روزا خیلی حالم خرابه امیدوارم بتونم دوباره حضورش و کنارم حس کنم وقتی فکر میکنی رهات کرده و دیگه هواتو نداره ادم نمیدونه باید چی کار کنه من قبلا مثل شما بودم اما الان انگار باورم کمرنگ شده

من این روزا خیلی حالم خرابه امیدوارم بتونم دوباره حضورش و کنارم حس کنم وقتی فکر میکنی رهات کرده و دی ...

درکت میکنم

مشکل ما آدما اینه که فکر میکنیم دلیل سختی کشیدمون تو زندگی اینه که خدا حواسش به ما نیست ولی این فکر از دم غلطه

خدا حتی آینده ای رو که قراره برای خودت رقم بزنی هم میدونه

و دلیل عذاب کشیدن ما این نیست که اون ما رو نمیبینه، این قانون زندگیه

یه موقع هایی احساس میکنی چون تو زندگی شکست خوردی پس یعنی خدا صداتو نمیشنوه ولی این دقیقا همون لحظه ایه که خدا بیشتر از هر زمان دیگه ای بهت توجه میکنه

فقط باید صبور بود

درکت میکنممشکل ما آدما اینه که فکر میکنیم دلیل سختی کشیدمون تو زندگی اینه که خدا حواسش به ما نیست ول ...

وقتی خوندمش ناخوداگاه اشک ریختم ممنونم انگار حرفی که منتظرش بودم و بهم زدی شاید باید این تلنگر و از شما میشنیدم

وقتی خوندمش ناخوداگاه اشک ریختم ممنونم انگار حرفی که منتظرش بودم و بهم زدی شاید باید این تلنگر و از ...

عزیزم... باعث افتخارمه❤️

میخوام اینو بدونی که اصلا تنها نیستی، من و خیلیای دیگه درکت میکنیم

روزایی میاد که حس میکنی حتی خدا هم تو رو نمیخواد ولی اشتباهه

هر موقع احساس کردی خدا صداتو نمیشنوه بدون همون لحظه تو مرکز توجه خدایی

وقتی خود خدا میگه انسان رو در سختی آفریده پس من بنده کیم که بخوام بگم خدا نیست؟

و قلباً باور دارم خدا هرکیو بیشتر دوست داره، بیشتر آزمایش میکنه. ما آدما به اندازه امتحانایی که با موفقیت پشت سر میذاریم پیش خدا می ارزیم🙂✨️

عزیزم... باعث افتخارمه❤️میخوام اینو بدونی که اصلا تنها نیستی، من و خیلیای دیگه درکت میکنیمروزایی میا ...

برات دعا میکنم خدا دستتو بگیره توی زندگیت چون امشب منو از حال مردن بیرون کشیدی نمیدونم چی شد ولی قلبم اروم گرفت حالا دیگه اشکام بند نمیان انگار این سنگی که روی قلبم بود برداشته شد عزیزم من با خدا درد و دل کردم کلی باهاش حرف زدم و انگار حرفایی که منتظر بودم بهم بگه از شما شنیدم نمیدونم چی شد که اینارو گفتی ولی جواب همه سوالای ناتمامم از خدا بودن