2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان درمورد منابع لطفا اگه کسی بلده بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست
اسی ،من شانسس ندارم😂💔

نترس گفت راحته 

منم میخوام کنکور فرهنگیان بدم 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

من سال ۴۰۳ کنکور فرهنگیان دادم الانم قبول شدماولین سالی بود که استعداد و هوش رو اورده بودندقیقا چیزی ...

کنکور فرهنگیان کتاب خواصی یاهمهمون منابعی لازم هست بخونیم ؟؟

بعد محدودیت سنیش چقدر هست  سی رو تایید کردن یا نه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۴۰۳ کنکور فرهنگیان دادم الانم قبول شدماولین سالی بود که استعداد و هوش رو اورده بودندقیقا چیزی ...

اخه نمیدونم چکار کنم🥲🥲این کتابارو بخرم یا نه ... کلا نمیدونم به چه درد میخورن چون روی جلد نوشته کلامس وو غیر کلامی یجورایی حس میکنم 

سخته استعداد و هوش معلمی؟چی داشت دفترچه؟

من امسال دبیر شیمی تهران قبول شدم

۱ سال پشت بودم

توی این دو سال بیشتر اون تربیت دینی رو خوندم،هوش خیلی وقت کم گذاشتم

من خودم کتاب تربیت دینی جامع فرهنگیان مهروماه رو خوندم

سال اول ۸۳ زدم سال دوم بدون خوندن زیاد مرور کردم ۴۳ زدم

سال دوم که قبول شدم آزمون فرهنگیان ماز میدادم تحلیل میکردم خوب بود

هوش خیلی نخوندم در حد همون آزمون ۳۳ زدم

من امسال دبیر شیمی تهران قبول شدم۱ سال پشت بودمتوی این دو سال بیشتر اون تربیت دینی رو خوندم،هوش خیلی ...

بنظرتون ارزش داره کتابای که مشاوره ام معرفی که استعداد تحلیلی و هوش کلامی و غیر کلامی دو جلد قلن چس بخرم ؟ یا دو جلد مهرماه بخرم؟ 

برا فرهنگیان تراز چقدر باید داشته باشیم اطلاع ندارید؟ که به مصاحبه دعوت بشیم🥲