2777
2789
عنوان

اگه جاریم یه دختر همه چی تموم باشه چی🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 93 پست
مگ شوهرت قراره بره طرف جاریت😐 ما ک سالی یبارم ب زور رفت وامد میکنیم

نه ولی اگع تو دلش مارو باهم مقایسع کرد چی😔

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

قیافشو بیشتر مدنظرم بود

قیافه که فقط اولش ب چشم میاد

ب مرور اگه ایرادی داشته باشه خوشگلیشم از چشم میفته واسه خونواده شوهر، پکیج باید کامل باشه تا اونو ب تو ترجیح بدن

فقط قیافه ک نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه برادرشوهرت چه اپشنایی داره که ممکنه همچین چیزی گیرش بیاد؟البته دخترا احمقن، به هر عنی بله میدن

قدش۱۹۷ وزنش ۷۰ شاید باشه

تحصیلات زیر دیبلم، شغل ازاد، ولی پدر نسبتا پولدار، قیافه معمولی زیر۲۵ هم هس 

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

ناراحتی ندارهقبل از اینکه بیاد خودت بکشون بالامیتونی ادامه تحصیل بدی یا بخونی کنکور بدی واسه یه رشته ...

نه مدنظر من تیپ و قیافه بود بیشتر

اینو دیگه خودت باید تلاش کنی آخه مگه میشه آدم عاشق خودش نباشه من دلم برا خودم ضعف میره دختر سعی بکن ...

چگونه دلم براخودم ضعف بره

هنوز خواستگاری کسیم نرفتهولی برادرشوهرم ویژگی هاش اینه وزن ۷۰ با قد ۱۹۷شغل ازاد ، زیر ۲۵ سال،ولی باب ...

به به

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

نه منم قیافم خوبه مامانش فامیلمون هست تو فامیل خیلی از رفتارم تعریف میکنن دیگه اینا هم رفتارم رو خیل ...

زیبایی خیلی مهمه

منم پارتنرم دوقلوعع 

همیشه میترسم ازدواج کنم بعد اونیکی بره خوشگلتر بگیره

ناراحتی ندارهقبل از اینکه بیاد خودت بکشون بالامیتونی ادامه تحصیل بدی یا بخونی کنکور بدی واسه یه رشته ...

اینجوری همیشه باهاش تو مسابقه اس 

باید اول خود الانش و دوست داشته باشه 

بعد پیشرفت کنه

همه چیز از درون تو آغاز میشود

پس امکانش هست راستش😅

اره درسته🥲