2777
2789
همو دوس داریمامیدوارم حل بشه..

انشاالله ولی فراموش نکن با چشم باز باید حلش کنید نه با چشم پوشی و حالا این مهم نیست و اون مهم نیست و درست میشه و این حرفا

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهش گیر نده  ، منم تو این سن ازدواج کردم و دقیقا همین مشکلو با همسرم داشتم ، ولی چون خیلی بهم گیر میداد حساسم کرده بود همش دعوامون میشد چون ب حرفش گوش نمیدادم ، بعد از ی مدت آزادم گذاشت خودم درست شدم

باور میکنی چندبار پیشنهاد دادم قبول نمیکنه

شمام با شلوار کوردی وپیراهن  زیرپوش باهاش برو بیرون اعتراض کرد بگو هروقت درست لباس پوشیدی منم درست میپوشم لباس خونه با لباس بیرون اگه متفاوته پس باید شمام رعایت کنی وگرنه منم اینجور میپوشم

اصلا بهش گیر نده ، منم تو این سن ازدواج کردم و دقیقا همین مشکلو با همسرم داشتم ، ولی چون خیلی بهم گ ...

من گیر نمیدم من خودم بهش میگم مانتو بگیر 

اما سختمه با تیشرت و شلوار تنگ و چادر باز بیاد بیرون هرچی از جلو میاد ببینش چجوری بی تفاوت باشم آخه 

من روم نمیشه که😂😂

پس بیخیال بزن به بیخیالی الکی خودتو حرص نده اونم یه چندسال بگذره بزرگ شه خودش خندش میگیره و خودشو سرزنش میکنه.. دو راه داره یا قاطعانه برخورد کنی یا بزنی به بیخیالی

من گیر نمیدم من خودم بهش میگم مانتو بگیر اما سختمه با تیشرت و شلوار تنگ و چادر باز بیاد بیرون هرچی ا ...

خب اگه میخواد چادر بپوشه واسش چادر عربی اصیل بخر ، منم دارم گاهی میپوشم ، زیرشم با تیشرت باشه اصلا پیدا نیست چون جلوش بند داره بسته میشه 

خب اگه میخواد چادر بپوشه واسش چادر عربی اصیل بخر ، منم دارم گاهی میپوشم ، زیرشم با تیشرت باشه اصلا پ ...

چادر جلو بسته گفتم بخریم گفت نه کلا انگار من زوم کردم هی بدتر میکنه

میگه مانتو راحت نیستم میگم جلو چادرت بگیر میگه چشم اما یبار میگیره ده بار نه

خب واقعا بهتون حق میدم

غیرت داشتن مرد خیلی ستودنیه واقعا

و لباس راحت و تنگ زیر چادر که هی باز بشه خیلی جلب توجه میکنه

شما خودت یه لباس مناسب از نظر قد و گشادی مناسب و در عین حال زیبا بخر که زیر چادر بپوشه تا متوجه بشه منظورتون دقیقا چه مدله