2777
2789
عنوان

کیا فاصله سنی با مادرشون سی وهفت ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست
اینکه یکی بدون ثبات مالی بچه دار بشه اشتباهه دلیل نمیشه بگیم باید بچه بیاریم به هرقیمتی شده...ولی ای ...

خوب بگو بره ای وی اف تا زماتی که پریود میشه باردار میشه یا تخمک هدایی بگیرع تو این زمونه نازایی دیکه معنایی نداره

خوب بگو بره ای وی اف تا زماتی که پریود میشه باردار میشه یا تخمک هدایی بگیرع تو این زمونه نازایی دیکه ...

دکتر قبول نکرده براش ای وی اف کنه 

گفته بااین سن بچه سالم در نمیاد 

و گفته فکر آینده بچه هم بکن بااین سن بچه دار شدن اشتیاهه

البته شوهرشم خب سنش بالا بود بالاخره اونم تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر قبول نکرده براش ای وی اف کنه گفته بااین سن بچه سالم در نمیاد و گفته فکر آینده بچه هم بکن بااین ...

مرد که تا ۹۰ هم میتونه بچه دار بشه چه حرفا بهش بگو دکترشا عوص کن بره مرکز ناباروری تا دور نشده

دکتر قبول نکرده براش ای وی اف کنه گفته بااین سن بچه سالم در نمیاد و گفته فکر آینده بچه هم بکن بااین ...

حتما دکترش تازه مدرک گرفته وکاری ازش برنمیاد که با خانم ناامیدکننده وبا جسارت حرف زده ....

الان همجا ای وی اف میکنن مخصوصا مراکز ناباروری 

جاریم تو ۴۶ سالگی بعد ۱۸ سال تو همین مراکز بچه دار شدو دوقلو الان بچه هاش ۱۳ ساله ان وتو تیزهوشان درس میخونن

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

مرد که تا ۹۰ هم میتونه بچه دار بشه چه حرفا بهش بگو دکترشا عوص کن بره مرکز ناباروری تا دور نشده

مرکز ناباروری رفت 

مسئله دکتر سن بالا و آینده بچه بود وگرنه با رحم اجاره ای و.. هم می‌شد باردار بشه 

حتما دکترش تازه مدرک گرفته وکاری ازش برنمیاد که با خانم ناامیدکننده وبا جسارت حرف زده ....الان همجا ...

نه اتفاقا دکتر خلی معروفی رفت شوهرش خیلی تاکید داشت دکتر باید معروف باشه  و با تبحر ...

دیگه بنده خدا چون ماها بچه دار شدیم گفت اذیت میشم کنارتون و کلا فاصله گرفت ازمون

نه اتفاقا دکتر خلی معروفی رفت شوهرش خیلی تاکید داشت دکتر باید معروف باشه و با تبحر ...دیگه بنده خدا ...

پس خود خانم هم خیلی تمایل ندارن مادر بشن که بخاد جای دیگه پیگیری کنه واسه نازایی ....

هرکس صلاح زندگی خودش بیشتر میدونه وهرچی خیره بشه 

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

پس خود خانم هم خیلی تمایل ندارن مادر بشن که بخاد جای دیگه پیگیری کنه واسه نازایی ....هرکس صلاح زندگی ...

چندین ماه دنبالش بود با روش طبیعی نشد گفتن دیگه نمیشه باید بری ای وی اف 

ک اونم رفت دنبالش اینو گفتن شوهرش گفت دیگه نه بسه هرچی رفتیم ...

حتی میخواست از پرورشگاه بیاره بنده خدا ک بازم گفت وقتی برای بچه خودم میگن خوب نیستم چرا اون بچه رو از داشتن مادرپدرجوون محروم کنم...