2777
2789
عنوان

پیرو تایپک قبلی خانواده شوهرم گفتن بچت سقط کن

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همه جا همه میگن انقد آتیششون تند بوده که زود رفتن پی بازیواقعا به دور از حیاست

همه تو عقد رابطه دارن.بارداری هم الزاما با رابطه کامل نیست.همه بگن...برا خودشون می گن.خدا گفته عقد کردید حلال حلالیت.حیا رو مردم تعریف نمی‌کنند که

اگه شرایط خونه و زندگی رو داری سقط نکن گناه داره اونم تو سه ماهگی میدونی چقدر خطر داره دیگه عروسی هم مهم نیست خیلی ها هستن دوست نداشتن عروسی بگیرین بجاش یه چیزی خریذن یا رفتن مسافرت به دیگران ربط نداره

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

اگه برات مهم بود باید بیشتر مراقبت می کردی  الان کار از کار گذشته

سقط نکن هم گناهه هم جسمی و روحی به خودت آسیب میزنی خدا بزرگه همه چیزو بسپار به خودش

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

حالا من کاری به این جریان ندارم ولی کاش این دوران عقد جمع میشد کلا عقد عروسی با هم بود خب زن و شوهر اگه به محرم هستن چرا نباید زیر یه سقف زندگی کنن اگه نمیتونن فعلا یه سقف بالا سرشون جور کنن عقد نکنن نامزد بمونن تا شرایط جور بشه خدا میدونه چه بچه هایی حلال زاده ای که بخاطر این قضیه سقط شدند البته من خودم هم یه مدت  عقد بودم بعدش عروسی 

خاک بر سر این احمقا، عزیزم وایسا جلوشون 

خاک تو سرشون یه بچه بکشن تا اینا بیان عروسی برقصن تازه هیچ کاریم نکنن اخذم اذیتت کن. 

تو خدا را شکر عاقلی ولی خدا جواب اونا را میده نگران نباش

خاک بر سر این احمقا، عزیزم وایسا جلوشون خاک تو سرشون یه بچه بکشن تا اینا بیان عروسی برقصن تازه هیچ ک ...

واسشون خیلی عادیه سقط جنینی ک قلب داره روح داره

جالب این همشون نمازخوان قران میخوانن محجبه 

دین اسلام خدا خدا میگن

ولی خانواده من بااینک زیادمذهبی نیستن همه میگن گناه داره الله بالاسرهست

واسشون خیلی عادیه سقط جنینی ک قلب داره روح دارهجالب این همشون نمازخوان قران میخوانن محجبه دین اسلام ...

نماز و قران میخونن اونوقت سقط؟ ادم چه چیزا که نمیبینه. شخصیت ضعیفشون اصلا نتونسته قالب دین به خودش بگیره، مثل لباس ناجوره براشون. همینا دینو بد جلوه میدن 

بترسونشون بگو جلو مردم رسواتون میکنم که دعوت به قتل میکنید

به گوش بزرگترشون برسون دنبال سقطن بلکه خودشونو جنع کنن.