سلام دوستان شما موسسه مطمئن یا هرجایی که برای نوعروسها بشه کمک مالی کرد برای جهیزیه سراغ ندارین؟من نذر دارم که مبلغی رو بدم برای نوعروسی برای تهیه جهیزیش اما هیچکی رو دوروبرم سراغ ندارم الان یساله هنوز نتونستم نذرم رو ادا کنم
عزیزم تو شهر ما یه خیریه هست برای اینجور کارها کمک جمع میکنه
میدانم می آیی با یک هدیه از سمت خدا...دلم از معجزه هایت میلرزد...میتوانی نا ممکن را برایم ممکن کنی...ازتون عاجزانه خواهش میکنم برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستین.خدایا اون کسی که با التماس به دیگران میگه براش دعا کنن،از همه جا بریده،کم آورده و داغونه،به خودش امیدی نداره،خدا هیچ وقت این بنده هات و این چشمای مضطربشون رو نادیده نگیر،تنهاشون نذار،خدایا هیچ وقت نذار هیچکس فکر کنه مرگ براش گزینه بهتری هست تا زندگی...خدایا گوش میدی صدامو؟؟؟دوستان تیکر بارداریم نیست.خدایا شکرت که بالاخره صدای منو شنیدی و حاجت دلمو دادی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی کلا دور و اطرافت رو ببینی حتما هست،مثلا من خودم تو یه خیریه هستم برای بیماران سرطانی ،کلی بچه جوون اونجا هستن که پدر یا مادرشون سرطان دارن و شرایط مالی خوبی ندارن
میدانم می آیی با یک هدیه از سمت خدا...دلم از معجزه هایت میلرزد...میتوانی نا ممکن را برایم ممکن کنی...ازتون عاجزانه خواهش میکنم برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستین.خدایا اون کسی که با التماس به دیگران میگه براش دعا کنن،از همه جا بریده،کم آورده و داغونه،به خودش امیدی نداره،خدا هیچ وقت این بنده هات و این چشمای مضطربشون رو نادیده نگیر،تنهاشون نذار،خدایا هیچ وقت نذار هیچکس فکر کنه مرگ براش گزینه بهتری هست تا زندگی...خدایا گوش میدی صدامو؟؟؟دوستان تیکر بارداریم نیست.خدایا شکرت که بالاخره صدای منو شنیدی و حاجت دلمو دادی