2777
2789

تو تاپیک های قبلم هست راجب خیانت هاش تلفنی و چتی بود شرایط جدایی ندارم یه بچه هم دارم 

نمی دونم چرا خودمو گول میزدم ک فقط خیانت هاش چتی بوده شایدم چون چیزی ندیده بودم ولی امشب مطمن شدم میره سر قرار حالم بده حالم از خودم بهم میخوره ک نمی تونم جدا بشم ن مامان بابا دارم ن شغل حسابی ن حتی مهریه ی درست حسابی از همه مهم تر حضانت بچم دارم می میرم خدایا 

بسه دیگه این چ بخت بدی بود نصیب من شد یه مدت هست ب یکی از فالوورای زن تو پیجش مشکوکم امروز رفتم پروفش رو چک کردم دیدم زنه از دستاش روی فرمون ماشین ما عکس گرفته گذاشته رو پروفایل اویز سوییچ ماشین ما بود یه قران کوچیک جلو فرمون اونم یه گوشه اش افتاده تو عکس نمی دونم چیکار کنم خدا لعنتم کنه دو سال پیش طلاهامو دادم ماشینو عوض کرد حالا با همون ماشین ج ن ده  های دو هزاری رو سوار میکنه 

حالم از بی عرزگیم درموندگیم بی کسیم بهم میخوره من صدمو براش تو این زندگی گذاشتم این حقم نبود 💔💔💔

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه تو بزار اجرا همون ماشین توقیف میکنن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

نمی‌دونم و نمیتونم کمک کنم کاش میشد برات کاری کنم چون واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم چون می‌دونم خانواده چه حریم امنی 

واقعا دوستانه میگم هزینه جلسه اول تراپیست پرداخت میکنم تا مشورت بگیرید ، مشاور حقوقی هم سراغ دارم تا بتونی راحت تر تصمیم گیری کنی اینجا تاپیک زدن دردی ازتون دوا نمیکنه قشنگ جان 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اصلااا به روش نیار

نزار بفهمه که تو متوجه خیانتش شدی.

از فردا میشی یه آدم دیگه،طلاق؟

طلاق برای این آدم خوشبختی میاره،باید زجرش بدی.

تا میتونییی پول بگیر،خرج کن،وسایل خونه رو عوض کن

بگو بچه رو بردم دکتر شد ،اگه واقعا شده ۲۰۰ تومن تو ۵۰۰ تومن بگیر.

به خودت برس،موهاتو رنگ کن،ناخنهاتو درست کن.

برو کلاس یوگا

زندگی کن

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.