2777
2789

مادر شوهرم صبح تا شب اینجا میخوابه برام صبحونه و شام درست میکنه اینجا میخوابه و هیچی نمیخوره روزی دو تا تخم مرغ

مادرم همش میره خونشون وقتی میاد دو بشقاب سره شام میخوره و خب هیچ کاریم از دستش برنمیاد نه غذا درست کردن نه ظرف شستن و نه هیچییی نه بلده نه بدنش اجازه میده چاقه

اون یکی خواهرام اصلا نمیان انتظار دارن دعوت بشن

فقط یکیش نرماله و به کارام میرسه پدر شوهرمم  دعوت میکنن برا شام میاد اونم لاقل دستش یچیزی نمیخره بیاره ی میوه ای خرمایی 

خدایی تو این مدت دیگه من ی عالمه حرص خوردم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتت بود سقط هم مگه مراقبت میخاد من دوتا زاییدم خودم پاشدم

خواهر شوهر من تکون میخوره مامانش میره کمک و مراقبت هر چیش بشه حتی سرما خوردگی  

برای من یه لیوان حا به جا نکرد  

خواهر شوهر من تکون میخوره مامانش میره کمک و مراقبت هر چیش بشه حتی سرما خوردگی برای من یه لیوان حا ب ...

اینجا مادر شوهرم برای من نقش مادر بازی میکنه مادرمم نقش ی مادر شوهر تنبل دلم نمیاد اینو بگما ولی در هر شرایط ب فکر شکمشه

خواهر شوهر من تکون میخوره مامانش میره کمک و مراقبت هر چیش بشه حتی سرما خوردگی برای من یه لیوان حا ب ...

چقدر خوبه آدم یکیو داشته باشه 

من تک فرزند ام مامانم سنش بالاس خودش مریضه 

از اتاق زایمان دست تنها بودم تو همه کارهام 

خیلی دلم واسه تنهایی خودم میسوزه

من نفهمیدم مامانت کمک نمیکنه یا مادرشوهرت ؟

مادر شوهرم صبح تا شب کار میکنع صبحونه نهار شام خواهر بزرگمم همینطور

مادرم وقتی میاد فقط میشینه و سره سفره دو بشقاب پر غذا میخوره دست ب سیاه سفید نمیزنه نه چیزی بلده نه وزنش میکشه خیلی تنبله

اینجا مادر شوهرم برای من نقش مادر بازی میکنه مادرمم نقش ی مادر شوهر تنبل دلم نمیاد اینو بگما ولی در ...

باز خدا خیرش بده 

من که بعد زایمان  همه فکر میکردن مادر شوهرم میاد کمکم ولی میومد اینجا می‌خوابید   اخر شوهرم گفت دیگه نیا این که کاراسو خودش میکنه برو خونتون به زندگیت برس

چقدر خوبه آدم یکیو داشته باشه من تک فرزند ام مامانم سنش بالاس خودش مریضه از اتاق زایمان دست تنها بود ...

اره خیلی خوبه من تو بیمارستان خواهر شوهرم اومد خودمم مادر خواهر ندارم   همه کارامو خودم کردم   حتی تو بارداری استراحت بودم کسی نداشتم همش کارم گریه بود