2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطرافیان کارشون همینه انگاربهشون جایزه میدن توخودتو نباز

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
حدود چهل

پس بالغ هستید که ، چرا با بچه ی ۲ ساله که اختیار ادرار و مدفوعش رو نداره در افتادید و‌قهر میکنید؟ البته فکر کنم مقصر همسرتون هم باشه

اما به جای قهر کردن با اون طفلی رابطتتون رو باهاش درست کنید

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

پس بالغ هستید که ، چرا با بچه ی ۲ ساله که اختیار ادرار و مدفوعش رو نداره در افتادید و‌قهر میکنید؟ ال ...

اختیار مدفوع و ادرارش را داره از پوشک‌گرفتم. شما خودت بچه داری ؟  یه مدت خیلی سعی کردم رابطه ام را خوب کنم ولی باز هم از من بیزاره من را دوست نداره خودش میگه می‌خواد با باباش زندگی کنه! 

اختیار مدفوع و ادرارش را داره از پوشک‌گرفتم. شما خودت بچه داری ؟ یه مدت خیلی سعی کردم رابطه ام را خ ...

بله منم بچه ی کوچیک دارم،به هر حال منظورم اینه که بچه س نه نیت بدی داره نه درست و غلط رو میفهمه، شما یه جای کارتون ایراد داره چرا پیش یه مشاور کودک خوب نمیرید؟ میدونستید بچه ای که ارتباط خوبی با مادرش نداشته باشه در آینده چقدر ضربه میخوره؟ 

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

مرکز روانشناسی مهرک خوبهدکتر ثریا علوی نژاد هم خوبه

خودم حس می کنم خیلی براش وقت گذاشتم و میذارم خیلی سعی می کنم خوشحال باشه‌ ولی اون راضی نمیشه روشم اشتباه، باید ازش دور بشم یا نباشم.

و اینکه دیگران میان به مادر بودن من خرده میگیرن یا مثلا میگن چرا شبیهه مامان نیستی ! 

یه جا رفته بودم دخترم کنارم ایستاده بود بازی می‌کرد یه خانمی اومد گفت مامانت کو این بچه گم نشه؟ گفتم مادرش منم بعد برگشته میگه چرا شبیهه نیست !

یا مثلا برده بودمش کلاس مادر و کودک بچه ها سر میز روی صندلی های رنگی نشسته بودن کاردستی درست می کردن دختر من صندلیش را برد دو متر اون طرف تر از من پیش یه بچه دیگه، گیر داد به صندلی بچه کناری،  یکی از مادرها برگشته به من میگه دخترت صندلی صورتی می خواهد دختر من که سه سال داره فهمید چی میگه تو که مادرشی نفهمیدی !! مربی گفت بچه ها حرف همو بهتر میفهمن، یک خانم کنارش بود گفت نه این یه حس مادرانه است که بفهمی چی می خواهد !! وای من آنقدر ناراحت شدما خدا می دونه می خواستم بگم یعنی من حس مادرانه ندارم ؟؟!! ولی حرف را کش ندادم.