2777
2789
عنوان

بچها توروخدا هرکسی ک مشکل میکروب معده داشته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 46 پست
اخه ت گوگل ک میزنم میگه میکروب معده تبدیل میشه ب سرطانن معده

احتمال اینکه میکروب معده تبدیل به سرطان بشه بعد یه مدت طولانی، مثلا چند دهه بعد، پنج درصده

ولی احتمال سرطان معده در افراد سیگاری ۸ درصده

یعنی یه مساله بعید رو در نظر گرفتی که غصه بخوری؟ خوب دارو بخور درمان میشی. من ۵ سال پیش داشتم، احتمالا مدت طولانی هم بوده. یک دوره دارو خوردم خدا رو شکر خوب شد

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال اینکه میکروب معده تبدیل به سرطان بشه بعد یه مدت طولانی، مثلا چند دهه بعد، پنج درصدهولی احتمال ...

ایشالا همینطوری ک میگی باشه بخدا دق کردم از بس فکرو خیال کردم از صب ی چشمم اشکه ی چشمم خون 

ایشالا همینطوری ک میگی باشه بخدا دق کردم از بس فکرو خیال کردم از صب ی چشمم اشکه ی چشمم خون

وای بی خیال بابا

اصلا گوگل سرچ نکن. چرت و پرت میاره. فقط برو دکتر 

چه علائمی داشتی؟ من خودم علائمم خیلی شدید بود

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اخه نمیدونم زخمه یا میکروبه چون ازمایش دادم دکترمم دکتر عمومی بود توگوگل ک میزنم همع علائما یکیه میت ...

پیش متخصص بری راحت تشخیص میده عزیزم یه دوره دارو میده میخوری

بعدش خودش میفهمه 

زخم معده رو فاکتورای خونی اثر میزاره 

چون خونریزی میاره

و باعث کم خونی میشه

واسه همین فاکتورای خوتی میان پایین

وای بی خیال بابااصلا گوگل سرچ نکن. چرت و پرت میاره. فقط برو دکتر چه علائمی داشتی؟ من خودم علائمم خیل ...

پهلوهام گاهی درد میکرد البته درد خفیف معدمم یموقع هایی ک عصبی میشدم درد میگرفت کلا ادم عصبی و استرسیم  ولی بعد از یمدت ک غذاخای اسیدی میخوردم دردش یکم خفیف میشد ب علاوه مواقعی ک عصبی بودم ولی پشت کتف و بین دوکتفم مدام درد میکرد 

پهلوهام گاهی درد میکرد البته درد خفیف معدمم یموقع هایی ک عصبی میشدم درد میگرفت کلا ادم عصبی و استرسی ...

ibs هم خیلی از همین علائم رو داره. 

من از حالت تهوع هیچی نمیخوردم. اسهال و کاهش وزن داشتم