2777
2789

فروردین هم جمعبندی

خوبه؟ یا باید زودتر از اسفند تموم شه؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون احمقی که پشت کنکور هست و گوشی به دست و انتظار داره رتبه یک رقمی بیاره همون بهتر تو توهمات خودش ب ...

عزیزم چرا بی هیچ دلیل و منطقی توهین میکنید😐

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

من بهمن تموم کردم البته یکسال پشت کنکور موندم اسفند خودم جمعبندی کردم و فروردین فقط ازمون میزدم هر چی متنشر میشد و از قبل بودو واسه ازدیبهشت زدم

ولی خب چون کنکور شما تیره به نظرم اسفندم تموم کنی اوکیه

بابا جدی من عقب موندم از برنامه ماز امتحانا..دوازدهمم..نمیدونم چطور هم کلاسارو ببینم هم امتحانای مدر ...

سعی کن تو مرور جمعش کنی

زیاد ویدئو نبین تست کمکت میکنه

ماز تا اخر اسفند میبنده دیگه؟

من بهمن تموم کردم البته یکسال پشت کنکور موندم اسفند خودم جمعبندی کردم و فروردین فقط ازمون میزدم هر چ ...

مرسی فقط دوران جمعبندی مرور + ازمون میزنم چیز دیگه ای لازمه؟

شما کلا همچیو خونده بودید؟ یا حذفیات داشتین؟

مرسی فقط دوران جمعبندی مرور + ازمون میزنم چیز دیگه ای لازمه؟شما کلا همچیو خونده بودید؟ یا حذفیات داش ...

مروز نکاتی که توی طول سال نوشته بودم

تستای علامت دارمو میزدم بعد از مرور ازمون میزدم از کتابای موج ازمون 

دیگه از فروردینم ازمون جامع میزدم با کنکور هارو دوپینگارو هم میزدم 

مروز نکاتی که توی طول سال نوشته بودمتستای علامت دارمو میزدم بعد از مرور ازمون میزدم از کتابای موج از ...

مرسی❤️

عمومیارو کی شروع کردید؟

مرسی❤️عمومیارو کی شروع کردید؟

بعضی عمومی هارو تو طول سال شروع کردم مثل زبان و ادبیات و دینی

الباقی رو بعد کنکور اردیبهشتم تا فاصله امتحانای نهایی خوندم

یه درسایی که خیلی ضعف داشتم مثل زبانو از پایه خوندم تو طول سال البته دوازدهمم توی الویت بودا

به تو هم توصیه میکنم تو طول سال درسارو کامل پیش ببری و تا قبل عید حداقل یک دور خونده باشی و نقطه ضعفاتو توی طول سال پیدا بکنیو رفع کنی و فیلماشونو ببینی 

از اردیبهشتم شروع کنی در کنار ازمون زدن واسه تخصصیات 

چند بار که شده عمومی هات رو بخونی و سوال حل بکنی که کارت واسه شب امتحان راحت باشه و فقط تا میتونی سوال حل بکنی

واقعا با رعایت همینا میشه یه تراز خوب از عمومی ها بگیری

کار سختی نیست 

بعضی عمومی هارو تو طول سال شروع کردم مثل زبان و ادبیات و دینی الباقی رو بعد کنکور اردیبهشتم تا فاصله ...

عزیزم بنظرت سارهم رو هم ترمیم بزنم؟ 

عزیزم بنظرت سارهم رو هم ترمیم بزنم؟

فعلا دوازدهمو بخون تا اخر اذر 

ببین که چی تصمیم میگیرن واسه یازدهم امیدوارم که تاثیرش مثبت شه واستون 

مارو که خیلی اذیت کردن ک تاثیر یازدهمرو مثبت کنن ولی خودتو درگیر حواشی نکن کارو خودتو ادامه بده و مطمئن باش بهش