2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد

92 بازدید | 9 پست

بچه ها من همسرم ۱۳سال اختلاف سنی داریم اوایل اون تو اوج بود من سست چون بچه بودم الان من تو  اوجم اون بی انرژی بی هیجان دیگ ن عشقی نه محبتی نه رابطه ای من الان نیاز دارم و نیاز هم برطرف نمیشه همش سرکوب میکونم نیاز هامو همش بغض دارم ولی میخندم به روش مرد خوبیه مرد زندگی صبح میره سرکار شب میاد خسته و بی حال منم پر از انرژی که همش سرکوب میکنم تبدیل میشه به بغض😊 ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل من..منم الان شدم مث خودش دوستام میگن قبلا احساساتی بودی خیلی ذوق داشتی الان چرا یه تیکه چ ...

من هنوز ب اون مرحله نرسیدم ولی فک میکنم خیلی وحشتناک باشه خوب چه لذتی میده زندگی اونجوری ؟

چند روز پشت سر هم ؟؟مغزیجات میخوره خرما میخوره روغن حیوانی یا تخم مرغ میخوره ولی همش باهم تفت ندادم

با زنجبیل و زیره و عسل، مخلوط کن. 

دکتر کردی داروشو داره،قیمتی هم نداره خواستی بگو آدرس کانال شو بدم بهت